Recenze Apple AirPods Pro 3 2025

Apple AirPods Pro 3 2025 nabízejí design navržený pro stabilitu v uších, což ocení uživatelé během různých aktivit, například při sportu. Tento typ sluchátek je vhodný pro ty, kdo hledají pevné usazení a zároveň chtějí mít přehled o okolním dění díky transparentnímu režimu. Výdrž baterie je u AirPods Pro 3, při zapnutém aktivním potlačení hluku (ANC), až 8 hodin. V režimu Transparency lze…

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

AirPods Pro 3 představené spolu s novými iPhony slibují převratné aktivní potlačení hluku, jehož vysokou kvalitou se chlubili již jejich předchůdci. Zároveň přinášejí senzory pro monitoring srdečního tepu, tedy funkci, která není vyloženě revoluční, ale stále poměrně ojedinělá. Spolu s tím se během uvedení skloňovala rovněž funkce Okamžité tlumočení.

Více na Mobilenet

kvalitní zvuk

senzory pro monitoring srdečního tepu

ekosystém a pokročilé funkce

špičkové ANC i další režimy

prodloužená výdrž samotných sluchátek

kratší celková výdrž oproti AirPods Pro 2

náchylnost lesklého plastu k poškrábání

SMARTmania.cz
Hodnocení: 90 %Odborná recenze
SMARTmania.cz

AirPods Pro 3. generace nenápadně bojují o pozici nejzajímavější letošní novinky společnosti Apple. Přináší výrazně lepší ANC i zvuk, ale také úplně nový tvar s odlišnou ergonomií při nošení. Zároveň jde o zatím nejlevnější generaci, cena od minule klesla na 6 490 korun včetně DPH.

Více na SMARTmania.cz

ještě lepší zvuk

pořádně vylepšené ANC

zvýšená odolnost IP57

senzor srdečního tepu

až sedmihodinová výdrž

nový tvar nemusí sedět každému

horší režim propustnosti než u minulé generace

lesklý plast se hned poškrábe

stále vyšší cena

eoskarlos31. března 2026

funkčnost v ekosystému apple bezvadná okamžitě napárované výborné ANC, 5 velikostní náušníků (obával jsem se, že mi budou padat, ale sedí skvěle.) výdrž se zapnutým ANC je fajn

v porovnání se sluchátky sennheiser, která jsme měl předtím, mají horší podání zvuku, ale to je prostě mou rozmlsaností z top produktu ve své třídě, obecně ale hrají airpody velmi solidně a běžný uživatel bude spíše nadšený, audiofil sáhne pravděpodobně po jiné značce.

Rozhodně doporučuji ke koupi, výborná sluchátka s hromadou vyladěných funkcí, která jsou kvalitou zvuku schopna konkurovat značkám s letitou zkušeností na trhu.

ovesj30. března 2026

- zvuk - senzory - výdrž - dobře sedí (5 - 8h) - potlačení hluku - dostatek nástavců

- občasné odpojení od tel.

anton.trnal0826. března 2026

Krásně hrají perfektní nastavování zvuku atd…

Občas problém s připojením

romanharyfilip15. března 2026

Supr zvuk

Nižší basy

Registrovaný uživatel14. března 2026

Skvělý zvuk, bezchybný mikrofon, nejsilnější noice canceling, který jsem měl možnost vyzkoušet.

Perfektní sluchátka.

jjirkanovotny13. března 2026

Skvělý ANC, zvuk, design, kvalita provedení

chlOOp12. března 2026

Perfektně sedí v uších ACN je na špičkové úrovni Vydrž na nabití je dostatečná Zvuk super

Pouzdro působí lacině (radši jsem strčil do ochranného obalu) Baterie pouzdra vydrží méně než předchozí model

matejacek25. února 2026

Skvělý zvuk Měření Perfektně drží v uších

Se sluchátky jsem spokojen

verca.estokova12. února 2026

Hrají strašně hezky a čistě, basy jsou silné, ale ne přehnané. Když si zapnu potlačení hluku, skoro nic kolem sebe neslyším a mám úplný klid. Jsou pohodlné a ani po dlouhé době mě z nich nebolí uši. Baterka vydrží dlouho, takže je nemusím pořád nabíjet. Připojí se k iPhonu hned a všechno funguje samo.

oto.mach4. února 2026

špičkový zvuk, potlační hluku

pavel.mlatecek2. února 2026

- kvalitní zvuk - výborně fungující funkce potlačení okolního hluku - perfektně sedí v uších - v iphonu info o stavu nabití sluchátek i krabičky

pergler.i28. ledna 2026

Prostě Apple

pavolfilicko4010. ledna 2026

V porovnání s předešlou verzi nevidím velké změny.

Jakub9. ledna 2026

perfektně sedí v uších dlouhá výdrž jednoduché připojení k zařízením Apple

lehce obtížná výměna špuntů (je na to potřeba jít opatrně, aby se neponičila pěnová vrstva špuntu)

NikolSvobodova6. ledna 2026

Sluchátka jsou dokonalá, naprostá spokojenost.

mazilci1. ledna 2026

Zvuk Funkce Výdrž

vladimir.spacek22. prosince 2025

Ještě nevím je to dárek.

jakubicek.filip12. prosince 2025

Aktivní potlačování hluku Výběr z několika velikosti špuntů Perfektní zvuk