mají dobrý zvuk

mají dobrý zvuk
jsou za mě hrozně velké, i když už si zvykám a v uších už začínají držet lépe
Vynikající zvuk
Snadné párování
Trochu mě po delším používání tlačí v uších
Nevadí mi tvarově v uchu.
Vždy mi vydrží pouze rok.
Svou chybou jsem si zakoupila obyčejná sluchátka místo PRO, z toho důvodu mi u nich chybí funkce odhlučnení okolí. Z tohoto důvodu nemohu produkt hodnotit. Zvuk který jsem zkusila zněl velmi dobře, spárování s iPhone proběhlo bez problému. Ergonomicky budou asi hodně lidem vyhovovat.
Prostě Apple , vše super
produkt zakoupen jako dárek, obdarovaný zatím spokojen
Jde o verzi bez MagSafe, ikdyž je v popisu několikrát zmiňováno, odkážou vás i na MagSafe nabíječku, a cena odpovídá spíš vyšší verzi
Podle Pilulky je vše v pořádku a nikde neříkají, že by mělo jít o verzi s bezdrátovým dobíjením. Sluchátka jsem nerozbalená vrátil (po rozbalení už by je nevzali).
Skvělý zvuk, krásně drží v uších
Určitě super volba při výběru sluchátek
rychlá doba nabíjení
dlouhá výdrž baterie
velmi čistý zvuk
možnost nalezení v aplikaci Find My
Sluchátka vubec nesedí v uších a často vypadávají
po více než půl hodině jsou velmi nepohodlná
nemají jak aktivní zvukové rušení, tak ani transparent mode
Sluchátka se velmi jednoduše špíní, výsledkem toho zní hudba v jednom uchu víc než ve druhem
Za mě jsou velmi předražené. Všechny produkty od Applu co mám, me vzdycky nějak překvapily ale tadyto bylo zklamání. Za 4000 fakt nestojí. Doporučil bych se podívat na Galaxy Buds 2, které jsou o hodně lepší ve všem, a stojí půlku toho.