Sluchátka Recenze Apple AirPods 2021

Recenze Apple AirPods 2021

Sluchátka Apple AirPods vám dovolí se naplno ponořit do poslechu hudby. Skvělou zvukovou kulisu totiž zajistí adaptivní ekvalizér doplněný o speciální zesilovače a dynamické budiče. V praxi tak rozeznáte každý tón, díky čemuž se za každých okolností obklopíte vysoce kvalitním zvukem. Infračervený senzor pozná, kdy jsou sluchátka zastrčena v ušním kanálku.

mnichova1. ledna 2025

mají dobrý zvuk

jsou za mě hrozně velké, i když už si zvykám a v uších už začínají držet lépe

Registrovaný uživatel3. srpna 2024

Vynikající zvuk Snadné párování

Trochu mě po delším používání tlačí v uších

Registrovaný uživatel23. července 2024

Nevadí mi tvarově v uchu.

Vždy mi vydrží pouze rok.

Felisa5. června 2024

Svou chybou jsem si zakoupila obyčejná sluchátka místo PRO, z toho důvodu mi u nich chybí funkce odhlučnení okolí. Z tohoto důvodu nemohu produkt hodnotit. Zvuk který jsem zkusila zněl velmi dobře, spárování s iPhone proběhlo bez problému. Ergonomicky budou asi hodně lidem vyhovovat.

vlastatumu29. dubna 2024

Prostě Apple , vše super

Vendys2. ledna 2024

produkt zakoupen jako dárek, obdarovaný zatím spokojen

Registrovaný uživatel18. prosince 2023

Jde o verzi bez MagSafe, ikdyž je v popisu několikrát zmiňováno, odkážou vás i na MagSafe nabíječku, a cena odpovídá spíš vyšší verzi

Podle Pilulky je vše v pořádku a nikde neříkají, že by mělo jít o verzi s bezdrátovým dobíjením. Sluchátka jsem nerozbalená vrátil (po rozbalení už by je nevzali).

Registrovaný uživatel4. září 2023

Skvělý zvuk, krásně drží v uších

Určitě super volba při výběru sluchátek

Nextyzzz12. července 2023

rychlá doba nabíjení dlouhá výdrž baterie velmi čistý zvuk možnost nalezení v aplikaci Find My

Sluchátka vubec nesedí v uších a často vypadávají po více než půl hodině jsou velmi nepohodlná nemají jak aktivní zvukové rušení, tak ani transparent mode Sluchátka se velmi jednoduše špíní, výsledkem toho zní hudba v jednom uchu víc než ve druhem

Za mě jsou velmi předražené. Všechny produkty od Applu co mám, me vzdycky nějak překvapily ale tadyto bylo zklamání. Za 4000 fakt nestojí. Doporučil bych se podívat na Galaxy Buds 2, které jsou o hodně lepší ve všem, a stojí půlku toho.