S pastou jsem velmi spokojená

S pastou jsem velmi spokojená
Již po prvním použití jsou zuby hladné a nelepí se potrava v ústech.
Nejlepší pasta, kterou znam
Mám tenkou sklovinu a tuto pastu mi doporučila moje zubní lékařka. Jsem s ní moc spokojená.Dobře chutná i voní a dobře čistí zuby od plaku. Přitom nepoškozuje zubní sklovinu, naopak měla by ji posilovat.
super kvalita, osobne mam pocit,ze ma pozitivni dopad na zuby
Hlavně zpevňuje sklovinu vnukovy a made in Japan! A vnouček se směje a má lesklé zuby jako ze skla. Hezký pohled
Možná cena? Za pozastavení eroze skloviny vnuka to stojí.Chudinka je šťastný miluje krásný úsměv celebrit v tv. Má tak málo radosti v životě ale to sem nepatří.
Každému doporučuji kdo chce péči a opravdu luxus co funguje ale zázraky nečekejte.
chuť
Dcera používá již delší dobu a nemá žádné kazy.
skvělá pasta
Vyhovuje nám, a věříme, že funguje jak je psáno
Skvělá zubni pasta, bez fluoridu, presto mineralizuje sklovinu, dobre cisti a primerene peni
Stoji za vyzkouseni, zkusila jsem a nyni jinou nepouzivam
Nejlepší pasta
chuť, účinnost bělení a čištění, dobrá na citlivé zuby a dásně
Nejlepší
nejlepší zubní pasta
Funguje - opravuje sklovinu, vhodná na citlivé zuby a jemně čistí.
vyšší cena
Stojí za nákup.
Výborná prevence na zubni kaz a kámen,udržuje zuby bílé
Udržuje barvu zubu, má příjemnou chuť
zřejmě funguje
Nevím, jestli za to může fakt pasta, ale zubařka hlásí, že sklovina dceři se v poslední době hodně zlepšuje. Pastu doporučila sama zubařka a poznala, jestli se používá nebo ne.
dobrý pocit při používání