objednala jsem si ještě druhý bez příchuti a míchám je 50 : 50. Chutný nápoj, užívám krátce, nemohu posoudit účinky.

Opravdu funguje
chutný
vyšší cena
Přestalo mně bolet rameno,s touto značkou mám moc dobré zkušenosti
Super produkt
Tento produkt užívam niekoľko rokov pomáha na kolenné kľby , lepšie sa mi chodí.
Používam ho každý pol rok ako je doporučené.
Dříve jsem kupoval od Nutrendu a Evrisu ale tento je nejlepší.
Trochu horší rozpustnost. Chuť výborná.
zabírá i mojí 74 leté mamince, mě také a to již nesportuji. Dříve jsem si dělal od Jagrsport ale už to přestali dělat ale tohle je ještě lepší. Díky pánové za vaše dary.
cena za kvalitu je vpořádku.
tooop!!!
vcelku dobrá chuť
umělá sladidla jsou za mě obvykle mínus, ale zase když potom nezůstane člověku kyselou pachuť, je to docela fajn
nejspíš funguje :) těžko říct, jestli je to opravdu tím, ale moje problémy se zmírnily
hodně hodně sladký
Chuť je fajn
Zatiaľ sa to javí celkom dobre, kosti ma menej bolia
Celkom fajné je to
Výborné zloženie, na miešanie je ale treba šejkr. Aj bez príchute chutí dobre a určite odporúčam.
chut výborná, používám denně
Dobrá chuť a kluby nebolí
Složení chuť
Super na klby
Prilis sladka chut
Zdá se, že je cítit efekt - mám problémy se šlachami - co to beru, pociťuji zlepšení.
Chuť není špatná.
Blbě se rozmíchává - ale i tak je to dobrý produkt, mám pocit, že učinkuje, jak potřebuji :))
chuť se povedla
Kvalitný výrobok a funkčný.