Sporák Recenze Amica SSA 6110 OCW

Recenze Amica SSA 6110 OCW

Sklokeramický sporák Amica SSA 6110 OCW v nerezovém provedení je zařazen do energetické třídy A. Varná deska nabízí 4 sklokeramické HiLight zóny různého výkonu. Ukazatele zbytkového tepla upozorní na to, že jsou varné zóny ještě horké. Trouba sporáku o objemu 65 l disponuje 10 funkcemi pečení včetně horkého vzduchu a super rychlého ohřevu.

Josef Dvořák23. ledna 2023

Jednoduché ovládání, pěkný design

Cca. po 14 dnech přestalo fungovat přepínání 1/2 a celé velikosti 1 plotny. Autorizovaný servis přesně věděl o závadě a poloze nefunkční plotny (tzn. zřejmě se nejedna o první výrobek, který má tento problém). Cca. po t3 týdnech stále čekáme na příjezd autorizovaného servisu, který čeká na zaslání náhradního dílu z Polska. Pozor: první otázka servisu je: máte sporák nainstalovány odbornou firmou a záruční list potvrzený odborným technikem? Sporák bychom již znovu nezakoupili!

Nefunkční výrobek a autorizovaný servis.

Registrovaný uživatel27. září 2022

Sporák používáme denně, ,zatím vše OK zatím jsem pořádně neotestoval troubu , ale věřím že bude vše OK

Zatím žádné , ale pravdě podobně drahé ND.

První sporák Amica mi sloužil 17 let, ale kvůli drahotě ND (odešla mi třízónová ploténka a stupnice teplot v ovladači trouby) jsem se rozhodl koupit stejnou značku v dobré víře, že mi bude nový sporák sloužít stejně dobře jako ten první.

Registrovaný uživatel26. září 2022

60cm

Registrovaný uživatel27. července 2022

funkce, nerez provedení, cena

nepasuje se mi provázanost hodin s troubou ( bez nastavení hodin trouba nejde zapnout) , uvítal bych kdyby display spíše ukazoval skutečnou teplotu v troubě - bylo by to užitečnější (což je spíše poznámka pro výrobce) , ale chápu, že fce hodin je pro někoho výhodná

Registrovaný uživatel30. května 2022

výměna el.sporáku za propanbutanový (plyn zdražil o 50%, ještě jsem musel bombu na PB dovážet).

Jednoduché - pohodlí.

Registrovaný uživatel9. prosince 2021

Užitečné funkce.Solidní design.

Ostré neopracované hrany plechů v zadní části sporáku.Při umístění a montáži , jsem se i přes velkou opatrnost pořezal.

Celkově doporučuji.Rychlá dodávka ,ale až od druhého prodejce.

Registrovaný uživatel1. srpna 2021

Vhodná šířka (60cm) do naší linky

Asi po měsíci přestala fungovat rozšířená zóna u plotýnky vlevo vpředu. Čekám na Markytan servis

Podle toho jak proběhne servis, klidně hvězdy i přidám. Před tímto jsme měli stejný sporák, taky Amicu ,made in Poland a bez problémů sloužil možná 20 let. Tak uvidíme . . .

Registrovaný uživatel16. června 2021

Supr a rychle dodání

Doporučujeme

Registrovaný uživatel18. prosince 2020

Poměr kvalita, cena Snadné ovládání i zapojení Mnoho funkcí trouby

Obchod, kde jsem sporák objednal komunikoval a reagoval opravdu výborně.Zboží dodal velmi rychle a slíbenou částku 1000,-za nákup vrátil zpět na účet.Doporučuji.