Recenze Amica SPR 58 TOW

Kombinovaný sporák Amica SPR 58 TOW v barvě slonové kosti v energetické třídě A má 65 litrovou troubu, 4 plynové hořáky s voliči s elektrickým zapalováním. Disponuje 9 funkcemi včetně grilu, ventilátoru, super rychlého ohřevu. Pokud plamen zhasne v důsledku zalití hořáku nebo průvanu, automatická ochrana uzavře přívod plynu. Je tak zamezeno nebezpečí jeho úniku do prostoru.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Sporák Amica SPR 58 TOW zaujme retro designem a spolehlivým fungováním při každodenním používání. Uživatelé oceňují jeho vzhled a funkčnost, ale upozorňují na nepřesnosti v nastavení teploty pečení a minutky. Pro kuchyně v tradičním stylu je vhodný, ale vyžaduje větší pozornost při vaření a údržbě.

• Retro design s kovovými prvky
  • Dobře peče
  • Funguje spolehlivě při každodenním používání
  • Vhodný pro kuchyně v tradičním stylu
  • Nepřesné nastavení teploty pečení trouby
  • Nepřesná mechanická minutka
  • Při ztlumení plamene na minimum se jídlo stále vaří klokotem
  • Trojité sklo ve dveřích se špatně čistí od nečistot

tumova.el25. března 2026

Je opravdu hezký a moje kuchyně není moderna a tak tento sporák se mně hodil do kuchyně.

Zatím jsem se seznámila pouze s hořáky a troubu jsem ještě nepoužila

hany7116. října 2025

Sporák mi ještě od 6.10.

milfaiti7. října 2024

Krásný retro design, peče dobře.

Trojité sklo ve dveřích, když tam přes mřížku spadne nečistota, špatně se čistí.

Registrovaný uživatel8. června 2022

Sporák dělá to co má, funguje perfektně, takže spokojenost. Používáme jej denně, takže funkčnost jsme již plně ověřili. Vybírali jsme také podle vzhledu - retro design s kovovými madly a ovládacími knoflíky se líbil a ve skutečnosti vypadá velmi pěkně v kuchyni , která je ve stejném stylu.

S koupí tohoto typu sporáku jsme spokojeni.

Registrovaný uživatel23. dubna 2022

Vzhled funkce

Pěkný dárek ženě

Registrovaný uživatel1. dubna 2022

moc pekne

Registrovaný uživatel31. března 2022

Hezký retro design.

Nastavení teploty pečení trouby je spíše od oka, to samé i mechanická minutka je nepřesná. Při vaření na plotýnkách při ztlumení plamenu na minimum, se jídlo stále vaří dost klokotem. A nevejdou se tam plechy, které jsem měla ke stejně širokému sporáku.

Je hezký, ale už bych si ho nekoupila.