Kloubní výživa pro psa a kočku Recenze Altervet Cartilan Base K2+D3

Recenze Altervet Cartilan Base K2+D3

Altervet Cartilan Base K2+D3 je kloubní přípravek s obsahem glukosaminu a MSM, obohacený o omega 3 a vitaminy K2 a D3. Ty jsou nezbytné pro správnou mineralizaci a růst kostí a resorpci vápníku. Tento přípravek je vhodný pro všechny psy, kteří si i přes nepříznivou diagnózu chtějí užít plnohodnotný život bez velkých pohybových omezení.

bloody-blade31. října 2025

Snadné podání, účinek nastupuje ihned - prakticky do do 14 dnů maximálně.

Varianta 300 tbl.
nemeckovi.brno24. října 2025

Ve 13 letech běhá jak za mlada. Bere pravidelně preventivně od 10 let. Každý den mícham rozdrcene do kapsicky

Alena14. srpna 2025

Tablety sa daju ropolit. Pridavam ich do krmiva.

Predtym som davala Cartilan MSM+Kurkumin a ten fungoval vyborne. Pes prestal krivat na prednu nohu a to aj pri behu. Tento Cartilan som zacala pouzivat pred tyzdnom. Bol mi doporuceny na spondylozu ako doplnok na vyzizvu klbov. Nemam dovod mu neverit :o)

sykorova.martina15. července 2025

Koupeno pro psa pro lepší zhojení zlomeniny, snad to pomohlo.

Tablety jsou velké a pes je nechtěl, musela jsem nadrtit a zamíchat do konzervy. Účinek nemohu posoudit, ale zlomenina se zhojila.

pelis12. května 2025

doporučeno výrobcem po konkrétním dotazu

objednávám další balení

Registrovaný uživatel26. srpna 2024

Při růstu naši fenky NO pomohl na100% po měsících kulhala minimálně.

moncahegrova8. ledna 2024

Jsem spokojená máme využívané první balení a budeme pokračovat náš psi kamarád je vitalnejsi Kulhánek ustoupilo vstává o mnoho lépe takže budeme pokračovat