Šampon Recenze Alpecin Medicinal šampon na mastné vlasy 200 ml

Recenze Alpecin Medicinal šampon na mastné vlasy 200 ml

Tento léčebný šampon zlepšuje mazotok, chrání před podrážděním a zajišťuje přirozenou funkci pokožky hlavy. Glycerin udržuje v pokožce hlavy vlhkost, a tím ji zklidňuje. Extrakt z třezalky a účinná přírodní látka salicyl (extrakt z vrby) posilují odolnost pokožky hlavy. Zabraňují jejímu opětovnému předčasnému zmaštění.

Registrovaný uživatel14. července 2024

vlasy se už tolik nemastí

Registrovaný uživatel17. září 2023

Koncentrat Příjemná vůně.

Pouze malé baleni

Ještě jsme ho nepoužili, takže nevím jestli funguje jako šampon na mastné vlasy.

Registrovaný uživatel4. září 2023

šampon je pro 12letého puberťáka se stále mastnou hlavou, používáme 2x týdně a zatím funguje, takže spokojenost

Registrovaný uživatel10. ledna 2022

Mastné vlasy umyje dobře. Ale to umí skoro každý šampón a že by byl vidět nějaký rozdíl v míře maštění vlasů, tak to tedy není (alespoň ne u mne)

Na "běžný" šampón je celkem dost drahý.

Registrovaný uživatel5. března 2021

Produkt používám zhruba 2 roky,kupuji jej v Německu,neb v CZ nebyl dlouho k dostání.Jeden z mála, který mi vyhovuje na mastné vlasy.Doporučuji !

Nenašel jsem nic co by mne vadilo

Kvalitní šampon ve spojení s s tonikem Alpecin Forte je zajisté velmi dobrá volba