Bez debaty velmi prospěšné našemu zdraví, potvrzeno odborníky. Chuť odpovídající, ale tento produkt není o chuti, ale o jeho účincích. Něco si o tom přečtěte. Produkt doporučuji.

Allnature Noni Bio je podle recenzí produkt s prokazatelným pozitivním vlivem na zdraví, zejména při posilování imunity a regeneraci organismu. Uživatelé oceňují jeho přírodní složení a účinky, i když někteří zmiňují nepohodlí při manipulaci s lahví a chuť. Celkově je produkt hodnocen jako prospěšný a doporučovaný.
Skvělá věc pro zdraví. Ředím vodou, piju na lačno a mám po něm více energie.
Působí to pomalu, ale jistě! A je to přírodní produkt, bez chemických přísad.
Neznámé.
super produkt, na regeneraci mozku
- obsahuje látky, které nejsou běžně dostupné,
- předepisují to lékaři, kteří se zabývají nejenom alternativní medicínou,
- údajně by to mělo pomáhat velmi nemocným lidem
- cena, ačkoliv internetová cena je řpíznivější než cena v kamenném ochodě s BIO výživou
Doporučuji to užívat, protože moc lepších věcí se k vám nedostane.
pro posílení imunity při chemoterapii
nepohodlné nalévání z láhve, uvítala bych dávkovač
chuťově nic moc, ale to jsem čekala, dá se to přežít, v čaji oslazeném medem to téměř není cítit; manipulace s litrovou skleněnou lahví zejména pro starší lidi je problém; účinnost zatím nejsem schopna vyhodnotit
jde o přírodní produkt, účinky očekávám do měsíce až tří
Vynikajuci vitamin, len odporucam
Užívám Noni skoro 3 roky, víceméně denně, s kladným efektem,zejména na nervovou soustavu :)
S Noni jsem velmi spokojená, obsahuje mnoho vitamínů a minerálů a synovi pomáhá na dusivý kašel spolu s probiotiky již několik let.