Recenze Allnature loupané konopné semínko raw bio 250 g

Bio loupané konopné semínko dodá v ideálním poměru každému organismu esenciální omega-3 a omega-6 mastné kyseliny a celou řadu vitamínů a minerálů. Výborná semínka s chutí lískových oříšků si každý hned zamiluje! Konopná semínka se získávají z konopí setého. Rozmělněním a loupáním semeno přijde o vlákninu, ale zase je lépe stravitelné. Konopí je výborným zdrojem bílkovin, což mohou ocenit…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Allnature loupané konopné semínko raw bio je chutnou a univerzální surovinou, kterou zákazníci oceňují pro její kvalitu a výživové vlastnosti. Většina recenzí vyzdvihuje jeho chuť a možnost použití v různých pokrmech. Ojediněle se objevuje zmínka o větším množství šlupek v balení, což může ovlivnit celkovou spokojenost.

• Chutná a univerzální použití v kuchyni
  • Kvalitní surovina
  • Super zdroj živin
  • Dobrá stravitelnost
  • Opakovaně kupované
  • U některých balení zjištěno mnoho šlupek

maskova.and13. září 2025

Nakupuji na vaschovatel.cz a vždy jsem spokojena. Produkt splňuje mé očekávání stejně tak jako celý objednávkový proces. Navíc s kódem VASCHOVATELCZ i šetřím! Perfektní

Registrovaný uživatel25. listopadu 2024

Super zdroj kvalitních látek pro organismus, 100%stravitelnost

Registrovaný uživatel9. listopadu 2022

kvalitní,kupuji opakovaně

Registrovaný uživatel5. června 2022

chutná mi chci ochutnat

Registrovaný uživatel18. května 2022

produkt mi chutná a navíc je zdravý

Registrovaný uživatel3. května 2022

Vynikající chuť

Registrovaný uživatel12. dubna 2022

Bio

Na můj vkus mnoho šlupek

Registrovaný uživatel5. března 2022

tento produkt ještě nemám vyzkoušený. Semínká různeho druho používám denně, rozšířila jsem jejich sortiment. uvidíme.

Registrovaný uživatel24. dubna 2021

Je to mňamka, někdy si dám semínka jen tak na lžíci pro zahnání hladu, jsou chutné. Výborné do salátů, či do jogurtu, a nebo na těstoviny, prostě dle libosti.