Recenze Allnature Lněný olej 250 ml

Len setý podporuje trávení a zlepšuje pravidelnost vyprazdňování. Ženám pomáhá dosáhnout tělesného komfortu během menopauzy, muži ocení jeho příznivý vliv na normální funkci prostaty. Hodí se především k ochucování pokrmů, zejména salátů, omáček nebo dipů. Své využití však najde i jako olej pro posílení vlasů nebo nehtů.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Lněný olej Allnature má rozdílné hodnocení v závislosti na zkušenosti s chutí a vůní. Zatímco někteří uživatelé oceňují jeho kvalitu a využití ve studené kuchyni, jiní zmiňují nepříjemnou chuť a vůni. Pro ty, kteří si na chuť zvykli nebo ji považují za snesitelnou, může být olej užitečný při zažívání.

• Kvalitní olej
  • Uplatní se ve studené kuchyni
  • Pomáhá při zažívání
  • Nahořklá chuť
  • Chuť po rybině
  • Nepříjemná vůně

zavodsky_milan9. února 2026

kvalitny

Registrovaný uživatel6. srpna 2025

Na doporučení lékaře používám ráno nalačno a pomáhá mi při zažívání. Na chuť jsem si zvykla.

Marta Foltýnová18. července 2025

Nižší cena - koupeno s množstevní slevou

Olej smrdí i chutná po rybině.

Příště vyzkouším jinou značku.

Registrovaný uživatel22. srpna 2023

Uplatní se ve studené kuchyni, při přípravě letních salátů.

Jsem ráda, že mohu pro sebe plně využít klady tohoto oleje

Registrovaný uživatel22. srpna 2022

Kvalitní olej

Registrovaný uživatel7. srpna 2022

nevim jak ma chutnat lneny olej ale tento mel po otevreni horkou chut........

Registrovaný uživatel2. července 2022

- Z asi 7mi lněných olejů co jsem vyzkoušela , tak takový podprůměr ( lněný olej používám přes rok , 3x denně ) -Chuť nic moc, byl nahořklý ( kupuji už jen lněný olej od Miloty - je za studena lisovaný s certifikátem a na ten se vždy těším, je chuťově naprosto výborný ) .