Pro zdraví.

Pro zdraví.
Zlepšila se mi kvalita nehtů, ale musím to brát denně a pravidelně. Jakmile křemelinu vysadila, tak se mi nehty zase postupně zhoršily.
Pomáhá velmi dobře,dobre trávení,vlasy,nehty
Všem doporučuji
Křemelinu si objednávám pravidelně a vždy jsem spokojená.
Proto že je dobrý na vlasy a nehty ,mám kočku a křemelina chrání na všelijaké parazity.
Křemelina čistí trávící trakt, dodává živiny.
Mám dotaz :
Užívala jsem Křemelinu Vitatrend 1 PL denně - jak bylo uvedeno v návodu Teď jsem si koupila Vaši křemelinu ALLnature a ta se užívá jen 1/3 káv. lžičky.
Proč je takový rozdíl v podávaném množství ? Nikde jsem se to zatím nedočetla.
Děkuji za odpověď. Teichmannová
doplnění minerálů v těle, vliv na vlasy a nehty
Dobrý produkt.
cítím se lépe
doporučuji všem, kteří se chtějí cítit lépe
Začínám užívat, vůbec mi nevadí,tak to určitě zvládnu !! Doufám, že brzy poznám i výsledky!
Super kvalita za dobrou cenu
méně rozpustná než od firmy Vitatrend
Zlepšilo se mě trávení, cítím se lépe, žádný pocit nafouklého břicha. Užívám již dlouhodobě.
Spokojenost, perfektní
Nechty, vlasy rychle rostou, je mi po ní lépe.
Kupuji si křemelinu každý rok. Kdysi dávno mi jí doporučil lékař, když mi po operaci padaly vlasy. A musím říct, že mi křemelina pomohla.
vodotěsný a vzduchotěsný obal, možnost opakovaného uzavírání při zachování vlastností obalu.
Zatím jsem nedostatky nezjistil.
Produkt doporučuji.
Dobrá cena
Zatím krátce ho zkouším
intuitivně
nenašla jsem žádné
Zakoupila jsem na detoxikaci organismu. Zamíchám do vody nebo do čaje a vypiju. Používám 14 dní, takže zatím nemohu moc hodnotit.
dobře se rozpustí a dá se vypít
zatím jsem nic nezpozorovala
že by čistil střeva,nepadaly vlasy,atd.,tak to nemůžu potvrdit