Šampon Recenze Alfaparf Milano Semi Di Lino Scalp Renew šampon proti vypadávání vlasů

Recenze Alfaparf Milano Semi Di Lino Scalp Renew šampon proti vypadávání vlasů

Šampon Alfaparf Milano Semi Di Lino Scalp Renew efektivně čistí pokožku hlavy, důkladně myje vlasy a navrací jim přirozenou krásu. Myje vlasy a čistí pokožku hlavy. Regeneruje a vyživuje vlasy. Posiluje vlasová vlákna a stimuluje růst vlasů.

Registrovaný uživatel15. listopadu 2023

Výrazně měnčí počet vypadaných vlasů, voní, vlasy jsou hebké

Registrovaný uživatel23. května 2023

Víčko.

Vlasy padají pořád.

Registrovaný uživatel20. prosince 2022

Opravdu funguje!!!

Varianta 1 l
Registrovaný uživatel10. října 2022

Vůně máty, vlasy umyje jako každý jiný šampón.

Po umytí musím použít kondicionér, jinak vlasy nejdou rozčesat. Zatím používám měsíc, vlasy padají stále.

Registrovaný uživatel14. července 2022

Šampón je super a funguje, kamarádka uz ho používa rok kdyz jsem viděla tu změnu musela jsem ho mít také.

Registrovaný uživatel9. března 2022

Velice prijemn

Registrovaný uživatel23. prosince 2021

Za 14 dní nemohu ještě posoudit, určitě krásně vyčistí hlavu, z čeho jsem ale paf, je maska na suché vlasy(růžová řada), to je úplný balzám a je to znát hned po prvním použití. Určitě budu zkoušet různé řady a ampule na vlasy atd.

Registrovaný uživatel24. srpna 2021

Bohužel asi nevyhovuje mým vlasům z jemných lesklých vlasů mám vlasy suché zacucháné bez lesku