Desková hra Recenze Alexander Povím ti mami

Recenze Alexander Povím ti mami

Výborná didaktická hra, která procvičuje logiku, představivost a vyjadřovací schopnosti. Cílem je vždy ze 40 obrázků sestavit 10 logických příběhů. Dítě pak svůj vymyšlený příběh vypráví rodičům nebo spoluhráčům. Hra je vhodná pro rozvoj jazykových dovedností i pro předškoláky a prvňáčky.

stullerova8. ledna 2024

Pro pětileté dítě je zadání úkolu obtížné. Určit zvíře vpravo od daného zvířete a ještě z pohledu zvířete a ne dítěte bylo celkem oříškem i pro třeťáka. Pětileté dítě má ještě problém s vlastní pravolevou orientací. Jinak je hra zábavná a dokáže zaujmout. Jen by bylo dobré, aby byla prověřená v praxi zkušenými pedagogy. Mám 42 let praxe a také zkušenost , že vlivem přetechnizovanosti jsou dnešní děti méně zručný než před lety.

Registrovaný uživatel16. května 2023

Velmi šikovná pomůcka při výuce jakéhokoliv jazyku.

Registrovaný uživatel14. února 2022

Mám vnoučka který nechtěl mluvit celou větou,tyto kartičky nám byli doporučeny logopédkou a je to fakt výborná věc

Jsem moc spokojená ,brzy objednám č.2

Registrovaný uživatel21. května 2021

je to naučné

Registrovaný uživatel12. května 2021

Pěkné velké karty, jsou tvrdé, takže se nepomackaji