Museli jsme přidělat špalíčky, abychom mohli otáčet klikou. Pokud je menší množství ovoce, nelze klikou otáčet. Lis jsme přidělali k pevné podložce, aby se nepohyboval.
S lisováním ovoce jsme spokojeni

S lisováním ovoce jsme spokojeni
cena, robustní konstrukce
musel jsem si dovyrobit dřevěné špalky, aby šlo ovoce vylisovat úplně, s přiloženými komponenty lis jde stlačit max. do poloviny
Lahko zmontovatelný, v prípade poškodenia drevených častí, ľahká výmena.
levny a uplně dostačuje děkuji ovesny
Temto lis je dodáván firmou Adotrade s.r.o. na eshopu Kutilhaus jako hotový výrobek, ale dostanete ho jako stavebnici. Naprosto bez upozornění na tento fakt. Bohužel, i jako naprosto nefunkční, bez zakoupení jiných šroubů a převrtání dodaných dílů nepoužitelnou.. Na reklamaci firma nereaguje.
Vřele nedoporučuji ani Kutilhaus, ani Aldotrade.
Je to dobrý na vylisování i menšího množství ovoce. je malý skladný a snadno udržovaný.Používám ho nejvíce při sklizni čehokoliv
Má určité nedostatky,které sice nemají na konečné výsledky vliv, ale je to praktikčejší.. Udělal sem si úpravy dle starého lisu na hrozny a jsem více spokojen
Celkově jsem jinak spokojen
Perfektní provedení
Perfektní provedení
Zboží vůbec nepřišlo
Lis plní,co má, spokojenost
Je ze dřeva.
Je to pořádku , funkční lis
musí se přidat podložky , protože hlava jde pod hranu koše
přírodní dřevo
špatně se lisuje ovoce do hloubky,
syn vytvořil několik hranolků
je třeba velká síla, doporučuji přišroubovat k podlaze
myslela jsem, že již jsou vymakanější
Je to zatím největší šunt, co jsem koupil. Takové dodo - dodělej doma sám. Menší ovoce nemáš jinak šanci vylisovat.
nekupovat
Splňuje požadavky, dobrý
Nic jsme nenašli
Velikostně cca 6l - příliž malý, slabé laťky
Lis jsem použil zatím 5x na vylisování vinné révy a jablek. Jednoduchá obsluha a snadné očištění .
Mělo by tam být více hranatých polínek na vypodložení, aby se dalo lépe vše vylisovat. Musel jsem si je udělat.
Cena odpovídá kvalitě.
láce
přítlačná matice neumožňuje dostatečné stlačení při snížené dávce náplně
Patří k výrobkům druhu DoDo