Měkké, pohodlné a přitom pevné čočky vhodné pro astigmatiky.

Měkké, pohodlné a přitom pevné čočky vhodné pro astigmatiky.
Perfektní čočky, pohodlné.
Opravdu jsou parádní pro lidi co trpí vysoušením očí. Hrozně jsem se tím trápila a s těmito čočkami mám po problému!
Cena a kvalita bomba. Přiznám se, že nenosim čočky jen měsíc, ale občas to protáhnu a přesto fungují, takže za mě paráda
Nemaji chybu
Dokonale cocky
Používám dlouho a v pohodě
Nejsou všechny druhy skladem k sehnání,musím čekat např.14 dni
Kvalita
Dobrá cena
Příjemný, prodyšný materiál, který oproti jiným nevysychá. Zvládl i přespání.
V oku jsou čočky bohužel ihned po nasazení velmi cítit. Okraje škrábou s každým mrknutím. Přizpůsobí se až po několika dnech.
od té doby, co používám, mi slzí jedno oko. Dle oční lékařky je oko v pořádku a můžou za to čočky.
Vidím
tento produkt používám dlouhodobě
cca 3x během pěti let se stalo, že jsem jednu čočku vyhodil, protože byla vadná (i po několikátém nasazení mě stále řezalo oko)
Nosí se příjemně
Nejlepsi cocky
Čočky jsou v oku velmi příjemné, většinu dne o nich vůbec nevím. Mám citlivé oči a tyhle čočky mi vyhovují.
Po dlouhém dni, nebo v klimatizovaných prostorách jsou čočky cítit v očích, ale to je spíš mou citlivostí, než kvalitou čoček.
Větší hydratace oka
Objednávám opakovaně, příjemné, dobře drží a neobrací se při vyndávání. A taky jsou zabervené lehce do modra pro dobrou orientaci. Doporučuji
S temito cockami vidim dokonale a oproti brylim s vysokymi dioptriemi, ktere po okrajich zkresluji videni,je s temito cockami zorny uhel 100% a bez zkreslovani. Navic jsou dokonale hydratacni a ve veku 55 let je bez potizi mam v ocich 14h denne. Pouzivam je uz radu let.
Kdo ma vyssi dioptrie tak doporucuji, budete mit pocit ze mate zdrave oci
-tuhle značku beru pravidelně
-jsou pevnější a dobře se nasazují, nepálí oči a ani nějak neřežou
-produkt používám denně
Rychlé dodání
Nejlepší čočky co jsem měla
dobrá optika,materiál,drží formu a tvar docela dlouho proti jiným čočkám
malé procento vody,je třeba zvlhčovat kapkami po delším čase
Dá se pořídit za dobrou cenu
Jako jediné zatím drží kde mají
Lehce se zničí při neopatrné manipulaci