Desková hra Recenze Albi V kostce! BrainBox

Recenze Albi V kostce! BrainBox

Nový přírůstek do řady her V kostce! tentokrát jako desková hra. Úkoly se zde zdají na první pohled úplně jednoduché. Hráči hází kostkou a po cestě postupně sbírají karty. Vítězí hráč, který jako první získá jednu kartu z každé kategorie a vrátí se do středu hracího pole.

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Deset vteřin je doba, která se zdá jako nepatrná chvilka. Dá se za ni stihnout ale spousta věcí. A přesto je na mnoho jiných činností prostě málo. Třeba na zapamatování všech informací a obrázků byť i na malé čtvercové kartičce. Proto je důležité dobře vybírat, mít trochu štěstí, ale především opravdu dobrou eidetickou paměť.

Více na
Registrovaný uživatel24. února 2021

Skvělá hra :-)

Registrovaný uživatel8. ledna 2021

Výborné, moc se nám to líbí a baví nás to.

Registrovaný uživatel7. ledna 2021

na hře je 8+ pro 9- leté dítě je to náročné a nezajímavé , oblasti jsou příliš obtížné.

Registrovaný uživatel24. prosince 2020

Skvělá hra pro páry .

Registrovaný uživatel11. prosince 2020

Mám několik menších her "V kostce", tak jsem byla zvědavá, jaká bude hra BrainBox a musím říct, že je velmi zajímavě pojatá. Děti velmi baví, že mohou využít figurky k hrací ploše.

Registrovaný uživatel15. ledna 2020

Oblíbená postřehovka jako desková hra sklidila pod stromečkem úspěch.

Registrovaný uživatel8. ledna 2018

Je to super hra na procvičení paměti jsme moc spokojení,děti soutěží,kdo si zapamatuje víc.Doporučuji.