Už jsme měli zkušenost

Už jsme měli zkušenost
Super hra. Meli jsme odzkouseno od znamych, ted jsme poridili pod stromecek vlastni hru
Oblíbená hra u dětí :)
Tato hra je trhák.
Doporučují ji dokonce i školy (školní družiny).
Výborné pro procvičení mozku.
Svižná hra. Pěstuje soustředění, prostorovou představivost a postřeh. Průřezem generacemi zábavná.
Kdo si myslí, že si při hře popovídá s rodinou, nevyhraje.
zajímavá hra
Super hra pro velké, ale i malé. Syn je předškolák a v pohodě, Junior jsme ani nezkoušeli, zvládá toto Ubongo i v těžší variantě
Nevím, jestli je to druhou edicí nebo spořivostí, ale kvalita výrobku jako takového je značně ořezaná. Měli jsme půjčené Ubongo od sestřenice a kartičky byly tvrdé, pevné, krabice vytvarovaná na uložení všeho podle tvaru...
Hra jako taková super
Zalíbil se mi u známých.
Vynikající zábava od 10 do 80 let.
Super hra, baví celou rodinu.
Super zábavná hra. Procvičuje logické myšlení.
jednoduchá pravidla
2 obtížnosti
hra má spád a netrvá dlouho
Zábavná hra pro celou rodinu. Žádná jiná deskovka dosud naše děti tolik nezabavila. Taky tu odpadá čekání na odehrání kol spoluhráčů, na což obvykle malé děti nemívají trpělivost. Díky lehčí variantě s námi může hrát i 6-letý syn, 8-letý už dobře zvládá těžší variantu (v jedné hře lze kombinovat). Verzi Ubonga pro děti tedy podle mě nemá smysl kupovat.
Skvela hra pro deti i dospele. Zvladne i sikovny predskolak. Dynamicka, akorat dlouha hra. Vsichni hraji, nikdo se nenudi.
Skvěla společenská hra pro celou rodinu a děti od 5 let.Moc nás baví.
zábava
hra, která rozvíjí prostorové vnímání
byl to dárek pro vnuky, ale zaujal celou rodinu, super zábava na trávení společných chvil
byl to dar od Ježíška pro vnučku, ale zahrála si celá rodinka včetně mne-babičky. V závěru ta nejmladší měla nejlepší postřeh. I po uplynutí časomíry jsme chtěli skládačku dořešit -- a dořešili.
máme hru krátce, takže zápor žádný
proto ty hvězdičky
Výborná hra, rozvíjí logické uvažování, dceru 10 let baví.
Bylo to přání vnoučka k Vánocům, hned pod stromečkem jsme hráli. Perfektní pro všechny věkové kategorie.
Výborná hra pro celou rodinu.
Zábavná hra, zapojí se jak dospělí tak i děti. Dobré i pro starší na přemýšlení