Desková hra Recenze Albi Slizová laboratoř

Recenze Albi Slizová laboratoř

Krvavé chuchvalce, polévka z pulců a pijavic, vnitřnosti jako živé a nejen to! Vyzkoušejte si parádní experimenty se slizem. Vytvořte si falešný kaviár, připravte si sliz, který skáče, oživte slizožížaly a neviditelné medúzy. Co všechno s touto sadou ještě vymyslíte je jen na vás. Opravdu husté hrátky se zábavným slizem, který ohromí všechny vaše kamarády.

Registrovaný uživatel31. prosince 2024

vůbec žádný,možná jen ta krabice

nelze vyrobit sliz,jako dárek na vánoce velice zklamal za ty peníze,myslela jsem ,že ALBI má kvalitnější věci.

Tomáš Novák25. prosince 2024

Jediný klad bylo nadšení dítěte

Netěsnící lahvičky Nefunkční "experimenty" Suroviny na 1-2 pokusy Předražené

Vzhledem k bombastickému obalu jsme čekali zábavu i nějaký funkční hopík či sliz a to se nestalo

Registrovaný uživatel21. ledna 2024

Nedomyšlené, ani jeden pokus nás neohromil. Sliz...se kterým se nedá hrát. Míček...který do druhého dne není kulatý, ale placatý.

Nedoporučuji, zbytečně utracené peníze.

Dhmonika18. listopadu 2022

Nepovedl se zadny pokus,micek skakaci no..rozpadl se..sli no roztekl se hned..cerv se rozpustil a smichal hned...predrazena vec,nefunkcni,krome toho tech prasku tam dali tak maaaaalo,ze to vystaci na jeden dva pokusy ac v navodu si muzete vyrobit vice veci...za me nedoladene

Nekupovat,skoda penez..kupt si agaar v pytliku za 20kc a udelejte si pokus doma

Registrovaný uživatel14. února 2022

- nefukční - nebezpečné

Produkt nedoporučuji. Přestože jsme se striktně drželi návodu, skákací míček není možné ani po X pokusech vyrobit. Výsledkem je trhající se hmota s kousky zbytku prášku. Po odležení se z něj stane placka. O skákání si můžete nechat jen zdát. Dítě totálně zklamané. Sliz možná vyrobíte, ale styl pokus omyl. Dvě ze tří lahviček s materiálem byly zatvrdlé, možná proto pokusy na bodu nula. Doporučuji autorům zkontrolovat návody, protože ani dva vysokoškoláci nebyli schopni některé kroky pochopit (resp. některé zcela chybí). Vzhledem k výsledku máme také důvodné podezření, že látky v lahvičkách byly zaměněné (resp. označené špatnými štítky). Chápu, že výrobcem je partner z Indie, ale toto je základním principem hry, aby chemické pokusy fungovali dle návodu. Nejhorší zkušeností však bylo, když jsme dle návodu nalili horkou vodu do přiložené lahvičky a tato se okamžitě vlivem tepla zdeformovala. Horká voda se vylila všude kolem. Ještě že - ne díky návodu, ale díky zdravému rozumu - toto nedělalo dítě. Výsledkem seškvařená lahvička. Po této zkušenosti putovala celá krabice obratem do koše. Hra má velký potenciál, těšení se dítěte značné, ale takový propadák jen pohledat.

Registrovaný uživatel27. prosince 2020

Za hodně peněz málo muziky. Sliz se nepovedl... Předražená hračka. Vnučka zklamaná.

K ničemu. Hodně předražené. Jsem zklamaná.