Nerád dlho čakám na dobrú hru. Od chvíle, keď si poviem, že nejakú skrátka potrebujem v zbierke, sa mi aj dni vlečú ako mesiace. O hre Robinson Crusoe: Adventure on the Cursed Island (RC) som si to povedal vo februári 2012. A prvýkrát som si ju zahral až o dva roky neskôr na doskohernej akcii PAWG v Pezinku a po prvej hre okamžite odkúpil od jej majiteľa. A či sa to čakanie oplatilo?
Více naHlavní obsah stránky

Recenze Albi Robinson Crusoe: Dobrodružství na Prokletém ostrově
Chcete se o produktu Albi Robinson Crusoe: Dobrodružství na Prokletém ostrově dozvědět více? Přečtěte si podrobnou recenzi na CzechGamer.com.
Více naHodnocení: 100%
Skvělá kooperace na reálném základě. Hodně scénářů
Super hra
krásný dárek
Solo hrání, příběh, znovihratelnost.
Delší příprava hry, hraní ve více hráčích trpí na tzv. Alfa hráče
Perfektní kooperativní hra plná zvratů
Krásná ilustrace
vyšší náročnost pro začátečníky
Hra stojí za každé utracené peny :) Doporučuji pro spestření dlouhých dní.
Atmosféra
Vtahnuti do děje
Hraci spolecne proti hře, která vám nedá nic zadarmo
Doba přípravy
Nekvalitní insert
Pravidla
Doporučuji shlédnout nějaká videa jak se hra hraje a až pak si projít pravidla samotné. Nejsou snadné na pochopeni + spousta výjimek, nestandardních situaci... Hru bych určitě nedoporucil pro začátečníky. Hra jako celek je po pochopeni základních principu navykova a má úžasnou atmosféru, která vás vtáhne do děje.