Desková hra Recenze Albi Panic Lab druhá edice

Recenze Albi Panic Lab druhá edice

**Panic Lab druhá edice** Panic Lab od výrobce Albi je postřehová desková hra, která je určena pro hráče od 8 let. Hra je navržena pro 2 až 10 hráčů a jedna herní seance trvá zhruba 10 až 30 minut. Tento čas je flexibilní podle počtu zúčastněných hráčů a jejich dovedností. V této hře je vaším úkolem chytit obludku měňavku, která utekla z laboratoře.

Registrovaný uživatel10. ledna 2022

Rychlost, praktická krabička

Registrovaný uživatel30. června 2021

Krásná plechová krabička, rychle vysvětlena, možnost hrát lehčí nebo těžší variantu hry, zábavná.

Pěkná postřehová hra, doporučuji.

Registrovaný uživatel16. února 2021

Hrál jsem ji s kamarády a moc se mi líbila. Koupil jsem si ji pro radost - spoňuje stoprocentně - tento druh hry mi chyběl

Typická herní - tedy zbytečně velká krabička (zato kovová, do které se jistě vedou ještě alespoň dvě další hry - takže vlastně kladné hodnocení )

Moje oblíbená, rozhodně doporučuji (i když s dětmi většinou prohrávám)

Registrovaný uživatel31. března 2020

Jednoduchá pravidla, originální a vtipný nápad, zábavné a akční, rozvíjí soustředění, strhne děti i dospělé, malé a lehké, sympatická grafika Jedno kolo trvá několik minut. Je možno hrát libovolně dlouhý čas (ne však příliš dlouho). Doporučuji. Pobaví i dospělý kolektiv

Úspěch nezáleží na náhodě. Jde o rychlé zorientování, soustředění a postřeh. Strhne každého.

Registrovaný uživatel18. března 2020

-napínavá hra, která má spád -chytne vás to -logická hra

baví i rodiče i děti.....nikdy nevíte jestli jste se *nesekli* :-DD