Desková hra Recenze Albi Ovčí orchestr a ukradená nota

Recenze Albi Ovčí orchestr a ukradená nota

Během proslulého hudebního festivalu jeden z členů vlčí poroty ukradl hlavní festivalovou cenu — Stříbrnou notu. Všichni vlci jsou podezřelí, ale kdo je pachatel? Vaším úkolem je odhalit prohnaného zloděje a jeho komplice dříve, než všichni vlci opustí údolí. Spolupracujte, vyslýchejte ovčí svědky a předcházejte si je dobrotami. Pomocí speciálního detektoru pravdy zkoumejte jejich svědectví…

hrabalova3222. května 2025

Velmi pěkná dětská detektivní hra, kde si procvičíte jemnou motoriku, dedukci a taky hrajete souboj s časem. Navíc je hra dost variabilní a myslím, že se nám jen tak neomrzí. Ilustrace karet jsou navíc moc příjemné a u jmen vlků se vždycky nasmějeme. Můj oblíbenec je pan Vlkoláček.

Registrovaný uživatel25. února 2024

super detektivní hra

faust936111. prosince 2023

Parádní hra pro děti s rodičema

Registrovaný uživatel5. června 2023

Dekodér Zapojí se i menší děti Dvě úrovně obtížnosti Velká znovuhratelnost díky velkému množství případů Kvalitní karton Losování z pytlíku zajímavě obohacuje vyšetřování Seznámení s různými druhy hudebních nástrojů Dá se hrát i jako sólo

Skvělá hra pro celou rodinu. Zapojí se i menší děti - obsluha dekodéru, odstraňování nevinných vlků, posouvání postavičky vlka. Milujeme detektivní hry a tato nás zcela uchvátila.