Desková hra Recenze Albi Osadníci z Katanu Kompakt

Recenze Albi Osadníci z Katanu Kompakt

Cestovní verze Catanu. Představte si sami sebe ve věku objevů: vaše loď přistála po dlouhé a nebezpečné plavbě na pobřeží neobydleného ostrova. Je to ostrov Katan! Nejste ale jediným cestovatelem. Na pobřeží ostrova Katan přistáli i další neohrožení mořeplavci.

Registrovaný uživatel20. června 2022

skladná a zábavná hra pro děti na cesty

Registrovaný uživatel13. dubna 2021

Praktické na cesty

Nelze rozšířit

Registrovaný uživatel23. března 2021

Opravdu kompaktní hra Je skvělé že si můžete nastavit “hrací desku” relativně sami. Hexagon je rozdělen na 6 částí a je potištěn oboustranně, takže ho lze otáčet a máte více možností rozložrení a hra se “neohraje”

Držáčky na kartičky jsou moc moc malé, ale musí udržet ty karty. Ale hůře se to z nich vyndavá.

Jsem ráda, že máme kompaktní verzi, protože jí asi nic nechybí a je malá, skladná

Registrovaný uživatel8. února 2021

Pěkná hra, má spád, skladná, je možné ji vzít na cesty

nenašla jsem žádné

Registrovaný uživatel5. února 2020

Pokud mám hodnotit Osadníky, tak já osobně dávám přednost složitějším hrám s menším podílem náhody, ale ženu a děti to baví. Co se týče Kompaktů neboli cestovní verzi, tak to je super, dá se hrát doma i na cestách, nezabírá moc místa a je to skvěle vymyšlené.

Nejsou k tomu rozšíření, ale to nemusí být nutně zápor

Registrovaný uživatel19. července 2019

cestovní verze skladná

občas se hůř dávají kolíčky na místo

Super hra, vhodná na cestování