Desková hra Recenze Albi Karak Goblin

Recenze Albi Karak Goblin

Goblin je samostatná karetní hra ze světa Karaku, v níž se hráči v roli známých hrdinů tentokrát vydávají do gobliních jeskyní. Hra funguje na principu jednoduchého deckbuildingu a cílem hráčů je vytvářet z karet silná komba, s jejichž pomocí se probojují skrz řady nestvůr jako nůž máslem. Hra Karak Goblin obsahuje 6 karet hrdinů, 20 karet životů, 82 karet překážek, 36 základních akčních karet…

jirka.kulhavy12. března 2024

- navázali jsme na deskovku, tudíž známé prostředí - alternativa k deskovce - i náš 5ti letý zvládá pravidla a celkem obstojně hru na svůj věk

Nejsou markantní: - časově poněkud delší - ve srovnání s deskovkou - domníval jsem se, že jako karetní hra ji bude moct vzít kamkoli, ale je potřeba vcelku dost místa (celý stůl) a čas - pravidla, byť se hodně opírají na deskovku, nejsou tak přehledná a jen díky video návodu jsme byli schopni pojmout vše - zatímco v deskovce jsou zásadní postavy a jejich schopni, zde to tak není - hrajeme i bez vlastností

V zásadě dobré. Ještě jsme toho nenahráli tolik, abych mohl jednoznačně říct ano či ne nebo mít odzkoušeny všechny varianty. Stejně jako deskovka, průběh je proměnlivý a tudíž zajímavý. Co však je pro nás zásadní, náš 5ti letý zvládá bez problémů deskovou variantu, ke karetní získává přístup tak, jak bylo doporučeno.

Registrovaný uživatel12. ledna 2023

Hře nerozumíme

Registrovaný uživatel16. prosince 2022

moc pěkné

Registrovaný uživatel31. ledna 2022

Děti jsou spokojené a ke hře se rády vrací.

Registrovaný uživatel11. ledna 2022

Jednoduchá pravidla Krásné karty Zábavné

Hlavní bossové by měli být trochu silnější.. dá se to jinak až moc rychle proletět a vyhrát

Koupeno pod stromek pro syna (6,5 roku). Je ze hry nadšený.

Registrovaný uživatel16. listopadu 2021

jednoduché snadno pochopitelné zábavné