Desková hra Recenze Albi Jenga barevná s kostkou

Recenze Albi Jenga barevná s kostkou

Jenga je klasická stolní hra, která nabízí mnoho zábavy a vtipných okamžiků. Na stole se postaví věž ze všech kamenů (každé patro ze 4 kamenů) a hráči se střídají podle pořadí a postupně se snaží opatrně jeden kámen z věže vytáhnout, aniž by věž spadla. Poté, co kámen vytáhnou, položí jej opět nahoru na věž. Vždy se musí nové patro dokončit, než se začne stavět jiné a je dovoleno používat pouze…

paderal5. ledna 2025

Špatně opracované dílky, dokonce některé z jiného materiálu.

Už bych nekoupil

Registrovaný uživatel20. října 2023

Je to krásná hra u které se opravdu pobaví celá rodina. Já a moje děti máme doma tu základní a tak jsme chtěli zkusit tu těžší verzi. No byla to sranda a děti ji chtěli hrát stále dokola nakonec jsme u ni strávili 3 hodiny, ani jsme nevěděli jak. Tato Jenga je těžší v tom, jakou barvu hodíte, takovou musíte z věže vyndat.

Super hra pro rodinu, pro rozvoj motoriky.

Registrovaný uživatel8. března 2023

Zábava pro celou rodinu.

S produktem jsme spokojeni.

Registrovaný uživatel2. února 2023

Se zvyšující se hladinou alkoholu prověří Vaši schopnost soustředěn

Hned jsme se s manželem pohádali, zda si nepomáhá 2.rukou

Registrovaný uživatel7. prosince 2021

Skvělá hra pro děti i dospělé, vždy se u toho zasmějeme jsme pěkně nervózní komu to spadne.

Registrovaný uživatel28. září 2021

Hra je pro celou rodinu od vnoučat po prarodiče a verze s barevnými kostkami je zábavnější a napínavější než tatáž hra s kostkami jednobarevnými.

Doporučuji pro všechny věkové skupiny.

Registrovaný uživatel16. června 2021

Dceru (4 roky) hra zaujala.

Registrovaný uživatel1. dubna 2021

výborná hra pro celou rodinu