Dětská domácnost Recenze Albi Crafts Šicí stroj

Recenze Albi Crafts Šicí stroj

Dětský šicí stroj na baterie je určený pro malé návrhářky od 8 let. Výhodou tohoto dětského stroje jsou nastavení dvou možných rychlostí a ochrana prstíků před jehlou. Pro bezpečnost dětí je vybaven chráničem prstů. Díky spodní niti dokáže šít pevný steh a zvládne 7 dalších stehů.

Registrovaný uživatel19. ledna 2023

Super.Vnučka nadšená.Šije perfektně.

Vnučka tak nadšená,že šije každý den a bude prý švadlenou.Ani jsem netušila,že bude vánočním dárkem číslo jedna.Děkujeme obě!

Registrovaný uživatel17. listopadu 2022

Rychle dodání

Registrovaný uživatel20. srpna 2022

funguje na baterie

VElmi "chatrná"konstrukce - není schopen vydržet dětské zacházení - vše plastové, včetně člunku, zasekává se se, hrozí, že ho dítě brzy poláme. Nedořešené navlékání do jehly - přes bezpečnostní kryt jehly téměř nemožné.

výrobek mne velmi zklamal !!!!

Registrovaný uživatel22. března 2022

- naozaj šije, - možnosť volenia stehu

- nepohodlné navliekanie hornej nite kvôli krytu na detské prsty - škoda, že nefunguje aj na elektrinu

Vcelku dobrý stroj za tú cenu, ale myslím, že spodná hranica 6 rokov je príliš nízko

Registrovaný uživatel23. února 2022

nešije-člunek a spodní nit nefungují správně

Registrovaný uživatel31. ledna 2022

když odmyslím, co by stroj mohl mít, tak je v pohodě krytka jako ochrana prstu je fajn dostatečně dlouhá šnůra ke šlapadlu

nedostatečný návod pro navléknutí nitě určitě bych uvítala světýlko nad jehlou nemá zpětný chod pro zapošití krytka pro ochranu prstu nejde sundat, takže navlékání jehly se stává důvodem mého tiku v oku

za ty peníze bych asi lepší nesehnala na stroji šít neumíme proto začátky byly velmi těžké, ale dceři asi stačí

Registrovaný uživatel11. ledna 2022

Produkt jsem vybrala osmileté vnučce pod stromeček. Na první pohled má stroj velmi hezký design.

Nečekala jsem od tohoto stroje žádné zázraky, ale bohužel jsem byla velmi zklamaná. Výrobce uvádí 7 druhů stehů, ale vyloudili jsme ze stroje pouze rovný steh. Spodní niť se špatně chytá. Na pomoc jsme si vzali i video a snažili se stroj správně nastavit. Stejně se nám to nepodařilo.

Stroj je nefunkční.

Registrovaný uživatel28. listopadu 2021

Vhodný dárek pro tvořivá děvčata. Dobrá kvalita za velmi přijatelnou cenu.

amalikova10. února 2021

Hezká zmenšenina opravdového šicího stroje Možnost polepit roztomilými samolepkami Jednoduchý na obsluhu, na dětské šití tak akorát Líbí se mi, že má vrchní i spodní nit Rovný i klikatý steh

První nastavení šití bylo náročnější, spodní nit se zamotávala. Je potřeba správně otočit cívku spodní nitě a naučit se nastavit napětí horní nitě (když je moc napjatá, spodní nit se zamotává). Teď už šije dobře. Pro ty co nešijí, je první šití trochu výzva. Pomohlo video na e-shopu. Cívka spodní nitě by mohla mít značku, kterou stranou dát nahoru, v návodu zbytečně složité. Označili jsme si sami fixou.

Dětí to baví, jednoduché věci zvládnou ušít samy. S navlékáním nové nitě musím pomoct.

Registrovaný uživatel4. února 2021

Nešije, stále zamotává spodní nit. Vše je jak má být, přesto je naprosto nefunkční.

Registrovaný uživatel28. ledna 2021

Stále se zadrhává spodní nit, takže nefunkční.

Registrovaný uživatel23. ledna 2021

Dárek pro vnučku, dobře se s ním pracuje