Alavis je opravdu bezkonkurenční doplněk, který je pro sportovce jako dělaný. Má skvělé složení, neobsahuje zbytečná aditiva, nabízí velmi dobrý poměr ceny a výkonu a co je nejdůležitější, skutečně funguje.
Více na Svět fitness

Produkt je převážně chválen pro svou účinnost při zmírňování bolestí kloubů, svalů a šlach, a to i při dlouhodobém užívání. Uživatelé oceňují jeho složení a opakovaně jej používají. Negativně je vnímána jeho chuť, avšak většina uživatelů tento aspekt považuje za akceptovatelný vzhledem k účinkům.

Více na Svět fitnessZdraví kloubů a pohybového systému celkově je v poslední době díky neustále se prodlužujícímu věku dožití velmi diskutovaným tématem. Přípravky určené pro konzumaci člověkem jsou však velmi drahé. Od veterinářů však přišel jiný typ – kloubní výživa pro koně Alavis pro lidi sice primárně určený není, to však neznamená, že s ním nelze experimentovat.
Více naSchválil mi to i můj výborný ortoped, užívám po plastice zadního křížového vazu a sešití menisku. Jsem velký sportovec a chci se znovu postavit na start triatlonů.
Nechutná, ale účel je důležitější, než chuť :-).
účinkuje
účinný za dobrou cenu
výborné pro koně
dlouhodobý účinek a nutno užívat dle doporučení výrobce
nezaznamenány
lze předpokládat dlouhodobý účinek, zatím nehodnoceno
Již v dřívější době užíván. Spokojenost.
Doufám, že mi to pomůže....
Všechno v pořádku, spokojenost
s produktem i nakupem na vaschovatel.cz jsme spokojeni
Používám tento produkt již mnoho let a jsem s ním maximálně spokojený.
Super produkt
Chutná
nechutná
nechutná, ale funguje
Zatím krátká doba.
Zdá se že nejsou
Věříme,že bude líp
nechutná
Mnohem lepší účinek než ten vyvinut pro lidi
Prokazatelně mi pomáhá od bolesti jak kolen tak i ramen.Jen doporučuji.
opravdu účinkuje!, už s ním máme dobrou zkušenost.
je to dobé ale nechutné
Nevím, jak se cítí kůň, ale já se cítím při užívání alavisu dobře..
Zápor je jenom jeden. Užívám ho po každém jídle, tak budu muset brzo kupovat nový..
Je mi líto, že našim koňům užírám z jejich výživy..