Kloubní výživa pro psa a kočku Recenze Alavis Single Maxík 600 g

Recenze Alavis Single Maxík 600 g

Alavis Single Maxík obsahuje ultra čistou podobu látky MSM v kombinaci s vitamínem C. Přípravek má analgetický, protizánětlivý, vasodilatační a antiedematózní účinek. Má své uplatnění jako doplněk léčby degenerativního a zánětlivého postižení pohybového aparátu (artróza, artritida). Alavis Single Maxík se díky svým antioxidačním a detoxikačním účinkům podílí také na odbourání poškozené kloubní…

skolkovalibuse9. října 2025

zatím nemohu posoudit,používáme krátce

prášek nám vyhovuje víc než tablety,podle složení výrobku doufám,že pomůže

Václav23. července 2025

...snad funguje. Vypadá to, že stav nezhoršuje

gabrielabondorova7014. května 2025

Velmi dobré ,vyditelné změny v pohybu. Pohyb k lepšímu. Uvidim při delším podávání.

Nelze podávat při večerním krmení. Aspoň v našem připadě. Lepší ráno,lepší výsledek.

Zatím spokojenost. Doporučuji.

broucek10114. května 2025

jsme spokojeni, zlepšení.

kulhanek28. ledna 2025

pomáhá

rovenaci17. října 2024

Funguje, pes se po 14 dnech dost zlepšil.

Hořká chuť, ale s tím se asi nic udělat nedá, přidáváme do oblíbeného jídla, hlavně když to pomohlo.

12,5 roku starý labrador, který dost obtížně vstával a za chůze mu ustřeloval zadek do strany se srovnal, vstávání se zlepšilo chůze i běh bez problému oproti dřív.

kure.evinka30. září 2024

JŮLINKA JE CO SE TÝČE POHYBU AKTIVNĚJŠÍ. Ještě trochu kulhá na zadní nožku.

Nejdou žádné

Zatím jsme spokojení

Registrovaný uživatel1. září 2024

Pomáhá na klouby.

mamkamariesmutna30. prosince 2023

Skvělý doplněk k Alavis MSM s glukosaminem.

Mírně jsem z ní cítila síru při pšouknutí, ale po zmenšení doporučené dávky je to dobré.

Tato kombinace fence zkvalitnila život. Vstává z pelíšku bez problémů a venku začala více běhat s ostatními psy.

Registrovaný uživatel16. listopadu 2023

Pes líp chodí

Registrovaný uživatel9. listopadu 2023

Staršiemu, 10 ročnému psovi pomáha pri pohybových problémoch, viditeľne sa zlepšil. A cena je veľmi dobrá, balenie vydrží dlho aj pri viacerých psoch. Tento produkt je práškový, psom pridávaný do žrádla vôbec nevadí. Nemá zápach ani vôňu, ktorá by mohla spôsobiť, že to psi budú odmietať. Tento produkt používam už asi 4 roky, obmieňam ho s inými podobnými produktami.

Produkt sa musí podávať dlhšie, takže úľavu pes cíti až po dlhšom užívaní.

Produkt má veľmi dobrú cenu, moje psy nemajú naňho žiadnu tráviacu reakciu či inú a pomáha zľahčiť pohybové problémy, ale až po dlhšom užívaní.

Registrovaný uživatel16. října 2023

Trosku vetsi pes(Cuvac), ma 9 let a zatim beha v pohode, dostava do krmenri kazdyy den posledni rok....

Registrovaný uživatel17. dubna 2023

Pomáhá

Zatím jsme na začátku

Registrovaný uživatel6. dubna 2023

Pes mi prestal krívať a zmiernila sa jej aj bolesť nakoľko už po týždni viditeľne ožila a chcela sa zas naháňať s loptičkou. Ďakujem

Registrovaný uživatel28. února 2023

Vypadá, že pejskovi prospívá, zatím užíváme krátce. V každém případě mu nedělá problém přípravek sbaštit. Je vyhovující, že lze přimíchat do stravy a nemusíme řešit, do jakého pamlsku schovat tabletku.

Registrovaný uživatel21. prosince 2022

Super cena

Registrovaný uživatel9. prosince 2022

je to vynikající produkt na klouby pro našeho psa

vše ok.1

Registrovaný uživatel25. listopadu 2022

...domnívám se, že pomáhá. Evidentně pes lépe chodí (3km) i když mírně pokulhává.

myslím ,že dobrý. Uvidím.

Registrovaný uživatel8. listopadu 2022

Zatím dobrý,pes ho bez problémů přijímá

Registrovaný uživatel5. listopadu 2022

Hlavně že pomůže to je to hlavní.