Při pravidelném užívání opravdu pomáhá. Ráda se hýbu a cvičím, kolena přestanou bolet a jsou pohyblivější.
Vyhovuje mi užívání 1x denně
za mě žádné, tolik zmiňovaná chuť mi opravdu nevadí
Jsem s tímto výrobkem velmi spokojená!

Produkt je převážně chválen za účinnost při zmírňování bolesti kloubů a zlepšování hybnosti, i když jeho chuť je často zmiňována jako negativum. Uživatelé oceňují složení, jednoduchou přípravu a příznivou cenu vzhledem k účinkům.
Vyhovuje mi užívání 1x denně
za mě žádné, tolik zmiňovaná chuť mi opravdu nevadí
Jsem s tímto výrobkem velmi spokojená!
Užívám už několik let vždy několik měsíců na jaře a tak jsem bez bolesti kloubů
Produkt užívám dlouhodobě je nejlepší na trhu.
Funkční, rychlé dodání.
Žádné, jsem spokojená.
Spokojenost ve všech směrech.
Určitě opět nakoupím.
Nezaznamenal jsem žádné zápory
Uvidíme časem jak to zapusobí
čas ukáže
Chuťově dobrý
Jako když vlak vjíždí do o nádraží
Alavis Triple Blend Extra Silný mě příjemně překvapil. Balení je praktické, dávkování jednoduché a produkt se mi bez problémů používá každý den. Samozřejmě nejde očekávat okamžitý účinek, ale při pravidelném užívání mám pocit, že pohyb zvládám komfortněji než dříve.
Kupuji opakovaně, po 2 měsících se výrazně zlepšila hybnost kolen.
Špatně se rozpouští.
Zatim hodnotit nemůžu , je to krátké období
Chuť nic moc, ale na obalu je upozornění…….věřím že bude dobrý.
chodím
užívám dál
Pomáhá
Skvělá účinnost
Chuť
Alavis moc nechutná, ale pomáhá!
Díky němu chodím
Pomáhá
Bezva výrobek
Trochu hůře se rozpouští
Ještě nevím, užívám dva dny.
Žádné, dokonce i chutná
Snad pomůže.
funkčnost
složení
Alavis používám už cca dva roky, spíš z preventivních důvodů, jelikož jsem aktivní amataréský sportovec. U tohoto produktu se mi líbí složení, které je perfektně promyšlené a funguje, jak má. Balení je velké a vydrží opravdu dlouho. Za tu cenu se rozhodně stojí.
nechutná ale pomáhá
skvělý výrobek