Hmotnost 200 gAgrola Jihočeský jogurt ve skle bez příchutě je vyráběn z plnotučného nehomogenizovaného mléka za pomoci pečlivě vybrané směsi bakterií mléčného kvašení (Lactobacillus bulgaricus, Sreptococcus thermophilus) a je zahuštěn pouze sušeným odstředěným mlékem. Všechny suroviny jsou vybírány tak, aby byla stoprocentně zaručena jeho lahodná chuť a tuhá konzistence.
Agrola Jihočeský jogurt ve skle bez příchutě je vyráběn z plnotučného nehomogenizovaného mléka za pomoci pečlivě vybrané směsi bakterií mléčného kvašení (Lactobacillus bulgaricus, Sreptococcus thermophilus) a je zahuštěn pouze sušeným odstředěným mlékem. Všechny suroviny jsou vybírány tak, aby byla stoprocentně zaručena jeho lahodná chuť a tuhá konzistence.
Jogurt zraje přímo ve sklenici, proto je téměř veškerý mléčný tuk usazen ve vrchní, cca 5 mm silné, vrstvě jogurtu. Může tak vyvolávat dojem tučného jogurtu. Ve skutečnosti je obsah tuku 2,8 %. Odstraněním tukové vrstvy dokonce získáte nízkotučný jogurt s obsahem cca 0,5 % tuku. Mléčný tuk je pro chuť jogurtu naprosto neodmyslitelný. Moderní skleněný obal o obsahu 200 g je recyklovatelný a dotváří celkovou harmonii chuti jogurtu.