Vyhovuje mým ptřebám zpracovávat menší množství ovoce.
Jen jeden sáček na filtrov

Lis na ovoce Agrofortel 6 l je vhodný pro domácí moštování menších množství ovoce, ale vyžaduje dodatečné úpravy pro stabilní a efektivní použití. Zákazníci oceňují jednoduchost a snadnou manipulaci, avšak upozorňují na konstrukční nedostatky a nekvalitní zpracování některých částí.
Vyhovuje mým ptřebám zpracovávat menší množství ovoce.
Jen jeden sáček na filtrov
Dlouhá dodací doba a nekomplexnost.Nutné dodělat.
Mizerná kvalita lisu na ovoce - předvrtané otvory pro vruty nejsou na dřevěných lištách umístěny stejně, výsledkem jsou různé mezery mezi lištami. Při manipulaci o ovládací tyčí se z ní loupe barva, ta se tak může dostat do moštu.
Po této zkušenosti se budu tomuto E-shopu vyhýbat.
snadná manipulace, jednoduché čištění
jendoduchý
Vypadá dobře.
Zatím jsem šťávu nelisovala.
Mám zaplaceno, ale nic jsem nedostal.
Čekám
Lisovaci klec je nestabilní při vložení do stojanu. Středová tyc zbytečné dlouha /asi o 5 cm/ a ovoce stlačíte max na 11cm.
Dodelej doma. Na dno pro aretaci klece dřevěný kruh s otvorem. Pro možnost hlubšího stlačení dalsi dřevěné desky.
Pro domácí moštování vyhovující .Vylisujete si takové množství moštu ,které spotřebujete .
Je dodáno málo hranolků a šroub by mohl být z nerezu.
Jinak spokojenost .
JEDNODUCHOST