Recenze AEG TR838A4C

Díky svému výkonnému invertorovému motoru a kapacitě náplně 8 kg je kondenzační sušička AEG TR838A4C ideální pro rodiny s dětmi nebo pro ty, kteří potřebují rychle usušit větší množství prádla. Díky integrovanému odvodu kondenzátu a možnosti napojení na odpad se nemusíte starat o pravidelné vyprazdňování zásobníku vody. Sušička AEG TR838A4C disponuje 12 programy sušení, které jsou navrženy…

hankov17. května 2026

Odstraňuje příliš mnoho vlákna z oblečení, z filtru odeberu po každém sušení hrst, a to podle barvy oděvů, které suším, takže hrst modrého, hrst červeného, hrst černého atd. Žádný prach z oděvů, jak nám prodejci říkají. Jsem velmi zklamaná. Měla jsem 20 let sušičku Zanussi, téměř žádné vlákno z oděvů na filtru nebylo. Pak jsem si koupila BEKO, po 3 letech kvůli velkému množství vlákna jsem ji dala pryč a koupila jsem si AEG, prý tolik vlákna neodchází, bohužel jsem udělala chybu, protože z BEKO nebylo tolik vlákna na filtru jako z této AEG. Takže sušit maximálně přes zimu, v létě vše sušit venku.

Sušit pouze prádlo a oblečení z umělých vláken, bavlněné oděvy a prádlo ani náhodou. Například froté ručníky jsou po několika sušeních jak smirkový papír. Kdo nechce přijít o kvalitu prádla a oděvů, tak bez sušení v sušičkách, Škoda, že se už nevyrábí taková kvalita sušiček jako byla Zanussi. Je zajímavé, že několik prodavačů mně řeklo, že oni v sušičkách nesuší právě z důvodu velkého odstraňování vlákna.

Registrovaný uživatel8. února 2026

Zatím funguje jak má...

standa.soukup5. března 2025

Značku AEG jsem zvolil pro pračku a logicky i sušičku. Jsou kvalitní, jednoduché ovládání (navíc vše popsáno v češtině). Dělají to co mají, tichý chod. A jak se říká - kvalita, za rozumnou cenu :-)

zuzka mala23. ledna 2024

Pohoda, plní co je potřeba se slušným výsledkem.

Nemá zatím zápory.