Sušička Recenze AEG T8DBG68SC

Recenze AEG T8DBG68SC

AEG představuje sušičku AbsoluteCare T8DBG68SC, která se pečlivě stará o vaše prádlo a uchovává ho dlouho jako nové. Můžete počítat s tím, že sušička vaše módní kousky usuší vždy šetrně, ochrání každé vlákno, barvu i strukturu tkaniny. Špičkový systém AbsoluteCare zahrnuje programy pro všechny druhy materiálů. Vyberte si program na míru a bez obav naplňte sušičku jakýmkoli prádlem.

Registrovaný uživatel4. srpna 2022

V létě sušíme venku,sušičku odzkoušíme na 100% na podzim, s obchodem plná spokojenost

Registrovaný uživatel30. března 2022

Jeden filtr proti třem u staršího modelu. Jednoduché a intuitivní ovládání.

Zmatený návod na přehození dvířek.

Od doručení jsme sušili dvě pračky, takže zkušenost není dost dlouhá. Náhrada za starší model, kterému po osmi letech vypovědělo tepelné čerpadlo.

Registrovaný uživatel31. prosince 2021

Velký objem prádla, snadná údržba po každém sušení

Hluk,ale to k tomu asi patří

Registrovaný uživatel2. září 2021

Sušička je v provozu dva dny a zatím jsem moc spokojená.

Registrovaný uživatel16. května 2021

Výborný pomocník. Moje první sušička tak nemám zatím s čím srovnat. Máme doma kocoura s delší krémovou srstí. Krásně zbaví chlupů. Většinu prádla nemusím žehlit. Ručníky jsou krásně měkké. Mohla by být trochu tišší, bydlím v panelákovém bytě a tak ji musím mít u dcery v pokojíku, jinde nebylo místo.

Doporučuji super pomocník, věřím že bude sloužit stejně dobře a dlouho jako naše pračka od stejného výrobce kterou máme už 10. rokem.

Registrovaný uživatel15. května 2021

Bezvadná sušička

Registrovaný uživatel2. dubna 2021

Kvalita Suche prádlo Jednoduché připojení

Plastový kryt bubnu - vypadá levně

Registrovaný uživatel24. ledna 2021

Byla nám doporučená jinými kupujícími,kvalita suchého prádla a nízká hlučnost.Tuto sušičku používáme každý třetí den.

K dnešnímu dni bez nedostatků

Kvalitní,mohu jenom doporučit i ostatním kupujícím

Registrovaný uživatel8. prosince 2020

Sušička je super mám první, tak nemůžu porovnávat a mám ji teprve krátce .Využívám hlavně při špatném počasí. Jednoduché nastavení zvolených programů.

Prozatím spokojenost.