Sušička Recenze AEG ProSense T6DBG28SC

Recenze AEG ProSense T6DBG28SC

AEG ProSense je sušička prádla energetické třídy B. Tento model patří mezi kondenzační sušičky, což znamená, že vlhkost z prádla se sráží do nádrže. Maximální náplň sušičky je 8 kilogramů prádla. AEG Pro Sense je vybavena řadou senzorů, které jí umožňují několik praktických funkcí.

CoVybrat.cz
Hodnocení: 54 %Odborná recenze
CoVybrat.cz

Na dlouhodobé užívání ji nemůžeme doporučit. V cenové kategorii okolo 10 000 Kč je mnohem lepší volbou Beko, která lépe suší a spotřebujete u toho méně energie.

Více na CoVybrat.cz

Nemá refresh program

Registrovaný uživatel8. listopadu 2022

Jsem celkově spokojená.

Registrovaný uživatel28. září 2022

Cena, Možná úprava programu která sníží spotřebu el.energie na polovinu při poloviční naplní , Suším jednou za týden. Sušička za vyšší cenu se vyplatí pro častější sušení . Možnost rychlého sušení. Kvalita

Pro mne vyhovující Spotřeba v případě maximální náplně

Při častém používání s max.náplní drahý provoz. Je třeba vycházet z osobní potřeby.

Registrovaný uživatel10. července 2022

Rychlost sušení. Výrazně kratší cyklus oproti sušičce s tepelným čerpadlem. Odpadají budoucí náklady na čitění výměníku odborným servisem. (u tepelného čerpadla je to nutnost, která se opakuje několikrát za život sušičky). Zde se dá čistit výparník doma. Vzhledem k nižší ceně u systému s kondenátorem a nepotřebnosti odborného čištění jsou celkové náklady na provoz nižší i když se jedná o energetickou třídu B

vyšší hlučnost více ohřívá okolní prostor nutnnost hlídat volné větrací mřížky větší odběr elektrické energie

Vědomě jsme zakoupili sušičku se systémem výměníku, nikoliv s tepelným čerpadlem. Pro jednoduchost systému je daleko levnější její případný servis, má výrazně nižší pořizovací cenu, což kompenzuje její vyšší spotřebu.

Registrovaný uživatel3. března 2022

99%spokojenost.

1%nečistoty se udržují okolo filtru a vždy je musím nejprve očistit, než vyndám prádlo, jinak je mám na prádle, je to minimum, ale je to tak.

Super, prostě paráda.

Registrovaný uživatel16. listopadu 2021

na doporučení opraváře minulé pračky značky Zanusi , kterou jsem měla od roku 2001. S pračkou a sušičkou se teprve seznamuji

Registrovaný uživatel6. září 2021

zatím mám krátce, ale funguje dobře. Doporučeno opravářem praček pro jednoduchost údržby oproti dražším sušičkám s tepelným čerpadlem, kde se systém zanáší a odejde kompresor. U této sice vyšší spotřeba, ale mnohem rychlejší cyklus, takže výsledná spotřeba se moc neliší.

topí a ze spodní části fouká vzduch, záleží, kde je umístěný, zda to překáží

jednoduchá, rychlá, účinná

Registrovaný uživatel3. srpna 2021

Prádlo je krásně nadýchané a jemné.Vetšinu rovnou dám do skříně.Za mě perfektní.

Registrovaný uživatel1. června 2021

Bezporuchový

Všem doporučuji

Registrovaný uživatel27. dubna 2021

větší možnosti nastavení a účinnost sušení než předchozí.

Registrovaný uživatel23. dubna 2021

Rychlá, přehledné a dobré programy, kvalitní zpracování, cena

Větší spotřeba, chybí hadice k připojení odpadu

Dobrá,koupil bych zase.

Registrovaný uživatel14. dubna 2021

Super pomocník v domácnosti

na filtru a těsnění je prach nutno odstranit jinak při vyjímání prádla je třeba dbát, aby se nedotklo muselo by se znovu vyprat, takže pozor

Registrovaný uživatel22. března 2021

Špatne ždima,chce to aspon 1600ot

Registrovaný uživatel19. prosince 2019

Funguje perfektně. V klasickém programu je prádlo do hodiny suché.

Po sušení bývá na filtru a u těsnění prach, ten je třeba před vyndáním prádla ze sušičky odstranit. Pokud vám nějaký kus oblečení vypadne před utřením/vysátím prachu, můžete ho znovu prát.

Registrovaný uživatel1. prosince 2019

Ještě jsme ji nepoužili je to dárek k vánocům