Vše šlape tak jak má.
zatím jsem na nic nenarazil

Vše šlape tak jak má.
zatím jsem na nic nenarazil
AEG je značka která nemá konkurenci. Vynikající výkon, ovládání, design a velmi přijatelná cena. Produkt používáme téměř denně. Vždy vše v pohodě. Hlavně tichý chod trouby!
Žádné nebyly shledány.
Vynikající výrobek po všech stránkách. Všem vřele doporučuji.
poměr ceny k možnostem sporáku
jednoduchost ovládání
Krásný design, tichý chod horkovzdušné trouby. Praktická zamačkávací kolečka, možnost nastavení času či automatické vypnutí trouby
Lety ověřená značka, sporák AEG byl vyměněn po 24 letech provozu pro celkem nepodstanou závadu v očekávaných dalších možných závad.
zatím nehodnotím,mám krátce
to samé
Prozatím se nemůžu zodpovědně vyjádřit ,mám krátkou dobu a teprve si zvykám
Srovnávám s předešlou myčkou AEG která vydržela 24let. Co se týká uložení nádobí tak do staré se vešlo o něco více,v horním koši hrnky a sklenice se skládali nad sebe.Koš na příbory a lžíce byl stabilnější.No ale co se týče provozu tak to je velký rozdíl ve prospěch nové. Je mnohem tišší lépe umývá a o dost úspornější ve spotřebě el.energie a vody.
S myčkou jsme spokojeni AEG je AEG teď ještě aby vydržela co předešlá.
Super vypadá,maká jak má a má dobré funkce.
max.spokojenost
S el. sporákem jsem velmi spokojena
Jsem ráda, že jsem si vybrala tento el. sporák, nemá chybu
Velmi hezké provedení. Hlavně co se týče bezpečnosti,tak knoflíky nejdou zamáčknout pokud není vypnutá plotýnka.
Poměr ceny a funkcí - vynikající.
Mám krátce, zatím spokojenost
Trouba rychle dosahuje nastavené teploty
Velké množství režimů
Funkce Air-Fry
Variabilní varná deska
Při běhu trouby se poměrně hodně zahřívají tlačítka pod displejem, což ztěžuje jejich obsluhu.
Funkční a vcelku dobře navržený výrobek se širokou škálou nastavení a režimů. Pozor však na ostrý zadní vnitřní okraj lemu varné desky. Uchopíte-li jej při manipulaci s výrobkem, hrozí zranění.