Recenze Adiel Maca Negra Forte 90 cps.

Nejsilnější odrůda rostliny macy jako Maca Negra Forte v extraktu 4:1. Maca horská má obecně výborné účinky na vitalitu, sexuální libido nebo hormonální rovnováhu. Černá maca navíc působí na paměť, odbourává stres a dlouhodobé vyčerpání. Pomáhá snižovat nežádoucí projevy menopauzy.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Adiel Maca Negra Forte podle recenzí pomáhá s hormonálními obtížemi, jako je noční pocení a špatné usínání, a u některých uživatelů splňuje očekávané účinky. Někteří uživatelé však nezaznamenali žádné změny, což naznačuje, že účinek může být individuální. Produkt je hodnocen jako pohodlný na užívání a bez negativních reakcí.

• Pomáhá s nočním pocením
  • Zlepšuje usínání
  • Vyrovnává hormonální hladinu
  • Pohodlné užití
  • Účinkuje podle očekávání
  • Nevyvolává žádné negativní reakce
  • Nevykazuje žádné změny u některých uživatelů

leossvacek1. července 2025

Pořad čekame na reklamaci uz je pres 30 dnne a nic

Registrovaný uživatel7. ledna 2021

Neuškodilo

Žádné změny

Neumím určit ani klady ani zápory

Registrovaný uživatel17. listopadu 2020

Pomohlo s nočním pocením Pomohlo se špatným usínáním Vyrovnalo trochu hormonální hladinu Mělo by pomáhat pro snazší otěhotnění.. Ale to nemůžu hodnotit

Žádné zápory jsem nenašla, užívám už cca 2 měsíce

Doporučuji pro vyrovnání hladiny hormonů.. Je mi 38 let a začalo se objevovat v určitých dnech cyklu noční pocení a obtížné usínání.. Vše se spravilo během prvních 2-3 týdnů užívání. Rozhodně budu užívat i nadále.