Krásný design.

Krásný design.
Hra skutečně pro celou rodinu. Baví se malí i velcí.
Jak pro malé tak i velké.
Můžeme jen doporučit.
dětem se hra moc líbí
Perfektní hra
Postavičky z večerníčků
Hodně malé obrázky, těžko se rozeznávají
Pokud si tuhle sadu dobble chcete pořídit, počítejte s tím, že i ty největší postavičky jsou poměrně malé a že pokud dotyčné večerníčky neznáte, moc zábavy neužijete.
Hezký úvodní obrázek
Zklamání z malých obrázků, čekali jsme že uvnitř budou animace stejně hezké jako na obalu a více rozpoznatelné.
Zatím nejhorší Dobble co jsem viděla
Vědět jak bude vypadat uvnitř asi bych nezakoupila.
Nové pojetí Dobble s přesahem na české večerníčky
Rychlá a zábavná hra pro děti i rodiče
Snad jen, že jako dospělák už je trochu těžší poznat některé večerníčkové postavičky (ale v pravidlech je jejich jmenný seznam), ale děti si s tím určitě hravě poradí.
Vyšší cena, než u obyč dobble
Balení neobsahovalo popis večerníčkových postaviček, které jsou na kartičkách zobrazeny.
Hra Dobblo nás nadchla a máme již několik druhů.
Jsou tam postavičky, které jsou neznámé .
Krásné obrázky,které děti přitahují,procvičení postřehu jak u dětí tak dospělých. Mohu jedině doporučit.
Výběr Večerníčků..děti již neznají všechny obsažené..
Super zábava
Zábavná rychlá hra i pro dospělé.
Máme problém rozeznávat některé postavičky, zvlášť dospělí znají úplně jiné večerníčky, než ty, ze kterých je čerpáno tady.
velmi pěkná hra,
trénuje paměť, postřeh, zabaví celou rodinu!
V zápalu boje se může kartička z papíru i tenkého plastu ohnout nebo poškodit.
V celku příjemná a zdravě dravá hra pro celou rodinu!
Vhodnější pro menší děti než klasické dobble, kde děti některé symboly nedokáží pojmenovat nebo pro ně nejsou vhodné (lebka, otazník, blesk,...)
super hra pro děti i dospělé
pro mě super
dárek na vánoce
Dobra hra na postreh
Zklamali mě vyobrazení pohádkových postaviček
máme jako dárek, ale předpokládám, že hra bude ok jako dobble obecně