Desková hra Recenze ADC Blackfire 7 Divů světa: Duel

Recenze ADC Blackfire 7 Divů světa: Duel

Další verze společenské hry 7 Divů světa, tentokrát přesně pro dva hráče. Prověřte své strategické dovedenosti a logické myšlení, a postavte nejvíc divů světa. Stejně jako v původní verzi hry, i zde hráči poměří své síly na poli státnickém, vojenském a vědeckém. Pomocí karet se na stole vytvoří obrazec, přičemž některé karty jsou odhalené, jiné jsou zahalené.

danickasu120. ledna 2025

vnucky si praly jako darek k vanocum

Registrovaný uživatel21. prosince 2024

napínavá, každú hru iná stratégia, plynie rýchlo

Registrovaný uživatel16. srpna 2024

I po letech je to pořád zábava pro dva Trvá mnoho her vychytat strategii Velmi dobře vyvážená hra Jedna z nejlepších her pro dva co znám

Středně dlouhá doba na naučení hry. Na druhou stranu lze začít a učit se za běhu. Je to hodně taktická hra, ne každý ji bude mít rád

Basnikovaa28. ledna 2024

skvělá hra, moc doporučuji

Registrovaný uživatel29. června 2023

Promyšlená hra pro 2, která prověří vaši strategii, ale také schopnost číst svého soupeře.

Jediné dva nedostatky co hra má se nedají nijak vyřešit, jelikož jde o dlouhou přípravu hry a vysoké nároky na herní plochu.

Všeho všudy bych však hru doporučil všem, kteří mají rádi strategii a nemají dost hráčů pro větší hry.

Registrovaný uživatel21. června 2023

Super hra pro dva. Líbí se mi, že se dá vyhrát třema způsoby. Opravdu odpovídá tomu, že je to jedna z nejlepších her pro dva, co se dá koupit, ale bylo mi doporučeno koupit rozšíření, se kterým se dá víc škodit protihráči.

Jen málo her jsem viděl nebo hrál takových, kde se někdo zaměřuje na body války.

Registrovaný uživatel10. března 2023

Zábavná hra.

Je jen pro dva hráče :o)))

Za nás super.

Registrovaný uživatel21. prosince 2022

Sháněla jsem rychlou hru pro míň hráčů , když si chce někdo zahrát a zrovna nemáme moc času nebo nemůžeme hrát celá rodina. Tato hra to splňuje. Je pro dva, je rychlá, krásně udělaná a i když pravidla jsou jednoduchá, hra je rozmanitá a . vypadá to že hned tak neomrzí.

Registrovaný uživatel1. července 2022

Výborna hra pro dva hráče. Snadná pravidla. Spokojenost

Registrovaný uživatel28. října 2021

Výborná hra

Často prohraji :(

Registrovaný uživatel10. března 2021

Skvělá hra pro dva. Možnost zakoupení dalších rozšíření pro větší variabilitu.

Doporučuji zahrát pár her na boardgamearena. Vyjasnite si pravidla a zjistíte, zda je to hra pro Vás. Za mne spokojenost.

Registrovaný uživatel6. února 2021

Skvela hra pro dva hráče

Registrovaný uživatel14. ledna 2021

Super hra pro dva. Nenáročná pravidla, hlavně pro ty, kteří již mají zkušenost se hrou 7 divů určenou pro vícero hráčů. Nakažlivá, když jednou začnete, chcete hrát pořád znovu a znovu. Toto se moc povedlo.

Registrovaný uživatel31. prosince 2020

Tak to je úplná pecka mezi hrami pro dva hráče. Nádherná grafika. Dokonalá možnost zvolit si, jak vyhrát, nebo tedy spíše usilovat o výhru. Za 1. válečná strategie, za 2. vědecká strategie a nebo za 3. na body. Vynikající herní mechanika. Nádhera nad nádhery. Rychlá příprava. To by měli hrát všichni, co hrají.

Parádička. Během hodinky a půl se dají dát 3 hry.

Registrovaný uživatel30. prosince 2020

Pro občasné hraní ve dvou super volba. Jednoduchá pravidla, dost herních kombinací, každá hra jiná. Pro nás super kup!

Po 5 hrách jsme zatím žádné nenašli.

Registrovaný uživatel29. října 2020

Krásné obrázky Nenudí, pokaždé úplně jiná hra Je pro dva Perfektní na vyplnění času doma :)

Pravidla nejsou moc dobře vysvětlená, koukali jsme na let’s play

Registrovaný uživatel10. června 2020

Je to jedna ze tří her na prvním místě pro dva hráče. Tři způdoby jak usilovt o vítězství. Může být něco lepšího? Nemůže. Ale kdyby bylo něco lepšího, tak to rozhodně koupím a budu to hrát. Teď zatím nic není, co by to trumflo.

Manželka, moje největší protihráčka, hru miluje. A při tom v ní prohrává. Ne pokaždě. Tak 2 x ze tří.

Registrovaný uživatel1. ledna 2020

Tohle je gigantická hra mezi hrami pro dva hráče. Tohle je hra, která by měla být zaharaná (přinejmeším) aspoň desetkrát a měla by být v majetku každého hráče.

Bezchybná.

Je to pecka mezi hrami.

Registrovaný uživatel20. ledna 2018

novinka a dobré recenze mnoho variant herní taktiky

inspirativní, kreativní zábava