Kontaktní čočky Recenze ACUVUE 1 Day Moist Multifocal

Recenze ACUVUE 1 Day Moist Multifocal

Jednodenní kontaktní čočky 1 Day Acuvue Moist Multifocal jsou určené ke korekci presbyopie (vetchozrakosti). Umožňují bezproblémové vidění na dálku, na střední vzdálenost i do blízka. Čočky 1 Day Acuvue Moist Multifocal jsou extrémně tenké, vyrobené z měkkých a ohebných materiálů, které umožňují pronikání dostatečného množství kyslíku k povrchu vašich očí. Díky unikátní technologii Lacreon…

Shopper.110215. července 2025

Prodyšné, dobrá manipulace.

Občas při sprchování vypadávají.

Dobré jednodenní čočky za dobrou cenu.

Varianta 90 čoček
r.hejdukova16. května 2025

skvělé, tenoučké, vůbec nedráždí oko

I přes vyšší cenu, pravidelně kupuji, protože mi nedráždí oči a mohu je používat bezpečně celý den

v.mysli25. dubna 2025

Již používám 8 let, nablízko ,na dálku, jedny čočky, super

kol.martina15. února 2025

Nosí se bez problémů.

Objednám si je znovu.

gabriela29. prosince 2024

Za mě nejlepší čočky - dlouho jsem neměla problém s čočkami na dálku číst i drobný text, nicméně s blížící se šedesátkou se to rychle změnilo, takže bylo nutno najít náhradní řešení. Tyto čočky vyhovují skvěle, nijak nezkreslují, netočí se z nich hlava, nicméně korekce nablízko funguje, jen když se díváte dolů - tedy do knihy, na stůl - ne např. na monitor.

Registrovaný uživatel23. prosince 2024

Jemne cocky.

Varianta 90 čoček
Zorab17. října 2024

lehká aplikace, při znečištění mořskou vodou lze vyhodit a vzít si další den nové

Registrovaný uživatel14. srpna 2024

Spokojenost, objednávám opakovaně.

Registrovaný uživatel1. srpna 2024

Velmi jemné čočky

Jsou tak jemné a pružné že jdou malinko hůř nasadit.

Registrovaný uživatel18. září 2023

S čočkami jsme maximálně spokojená.

někdy jdou špatně odtrhávat blistry

Varianta (30 čoček)
Registrovaný uživatel15. března 2022

Acuvue Moist Multifocal jsou jedny z nejlepších čoček, které jsem kdy měla. Jsou velmi tenké, po celém dni je vůbec necítím v oku. Kontaktní čočky používám téměř 30 let (na dálku). Zaostření na blízko mi dosud problém nedělalo, potíže nastaly až po padesátce - nicméně bez čoček vidím na blízko dobře. V optice mi tvrdili, že pokud na blízko vidím BEZ ČOČEK dobře, stačí mi sférické čočky a nepodařilo se mi vysvětlit, že čočky na dálku mám celý den a s nimi již na blízko dobře nevidím. Zkusila jsem si tedy objednat multifocal čočky -2,5 na dálku a na blízko low. Vidění na blízko se citelně zlepšilo, ale funguje to jen když se díváte z ideální pozice - např. sedíte rovně a na stole máte knihu. U počítače to nefunguje (díváte se před sebe). Žádné závratě atd. se neobjevily, takže ještě vyzkouším na blízko medium.

Tyto čočky rozhodně nejsou pro začátečníky, jsou velmi tenké, což je samozřejmě příjemné na nošení, ale při manipulaci to chce mít již trochu cviku, nemají značení a v obalu jsou občas ,,naruby,, což začátečník nejspíš nepozná. Jinak na nošení bezkonkurenční, měla jsem je i 20 hodin v kuse a žádný problém.

Varianta (30 čoček)