Recenze Activa Valencia

Valencia je ideální gril pro malé zahrádky, balkóny nebo terasy. Celé tělo grilu je vyrobeno z litiny. Z litiny je vyroben i grilovací rošt, nastavitelný do 4 poloh a rošt topeniště. Intenzita žáru se ovládá regulační klapkou na spodu nádoby.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Activa Valencia má smíšené recenze ohledně kvality zpracování, přičemž někteří uživatelé chválí jeho litinovou konstrukci a trvanlivost, zatímco jiní upozorňují na tenkou litinu a nedostatečné uchycení. Pro ty, kteří hledají odolný gril z litiny, může být vhodný, ale je třeba počítat s možnými nedostatky v montáži a konstrukci.

• Celokovová konstrukce z litiny
  • Pevná a trvanlivá konstrukce
  • Poctivé zpracování roštu
  • Vhodný pro grilování na balkoně
  • Tenká litina způsobující deformace
  • Nedostatečné uchycení spodní části
  • Nepřesné spasování litinových dílů
  • Nekvalitní zpracování některých částí

pantos21. července 2025

kvalita

milan.korinek18. března 2025

výrobek jsme již dlouho používali, osvědčil se a vyhovoval našim potřebám. Proto jsme ho koupili znovu.

Registrovaný uživatel18. října 2023

Je celý z litiny ne jak napodobeniny z plechu..

Super grilování na balkoně..

Registrovaný uživatel7. září 2022

Gril je opravdu komplet z litiny, tedy až na držadla. Potěšilo mě poměrně poctivé zpracování roštu, i litinový roštík popelníku.

Dovedl bych si představit i lepší spasování litinových dílů.

Proti ošizeným napodobeninám je tento gril mnohem pevnější konstrukce (a doufám i trvanlivější), za jen o málo vyšší cenu.

Registrovaný uživatel30. srpna 2022

Jsem velice spokojena

Registrovaný uživatel29. dubna 2022

Žádné, zboží jsem vrátila.

Naprosto nekvalitní výrobek. Na obrázku vypadá vcelku dobře, ale při montáži jsme zjistili, že k sobě nepasují ty části, které by na sobě měly sedět.

Registrovaný uživatel25. června 2019

Tenka litina, po druhem grilovani vystipnuta noha grilu. Katastrofalni uchyceni stredu spodni casti nadoby na popel standartni matkou a sroubem pres litinovou obrubu.

Vyhozene penize!