Účinný a šetrný sprej pro léčbu rýmy. Doporučuji!

ActiMaris Nasal sprej je podle většiny recenzí účinný při uvolnění ucpaného nosu a léčbě zánětů dutin. Vyniká přírodním složením a rychlým působením, ale někteří uživatelé zmiňují nepříjemné pocity při aplikaci nebo neúčinnost. Pro ty, kteří hledají alternativu k návykovým nosním kapkám, může být vhodnou volbou.
Účinný a šetrný sprej pro léčbu rýmy. Doporučuji!
uvolní nos, dobře se dýchá, používám na noc, lépe se mi spí
Doporučuji, protože dobrý spánek je důležitý, ActiMaris Nasal sprej se může používat i dlouhodobě.
Bohužel mi nos spíše ucpal,žádné uvolnění či lepší nádech se nekonal:(
Nezklamal
Mně ani dceři bohužel nos neuvolnil vůbec.
Nerozporuji případné kladné recenze od jiných uživatelů, pouze sděluji, jak to bylo u nás.
Pomohl, hlavně v noci při suchém vzduchu, nedráždil
výborný, pomáhá
Výborný výrobek
Po měsíc trvající rýmě zabral tento sprej
Bazénová chuť
Tento produkt doporučuji při bolavé nosní sliznici i rýmě,po 3-4 dnech se strupy vnose ztratily a rýma je na ústupu, lepší se dýchá.
Doporučuji všem , jsem velmi spokojená s tímto produktem který mi pomohl.
pomohl mi s uvolněním dutin a léčbou zalehlých uší
Objednávám už poněkolikáté vždycky my pomůžou od ucpaného nosu. A hlavně že nemusím používat kapky do nosu které jsou návykové.
Sprej uvolní nos bez podráždění, není návykový - lze používat dlouhodobě.
Produkt doporučuji.
Opravdu funguje.
Tyto kapičky jsou skvělé, hned uvolní nos.
Sprej synovi doporučil lékař ORL
Podle mě dobře čistí nos a funguje jako prevence před bakteriemi
Je možné jej podat až 4× denně
Není běžně skladem v lékárnách
Používám velmi krátce, nemohu tedy ještě hodnotit.
Při prvním použití byla aplikace příjemná a hlavně účinná, zdá se, že bude pomáhat.
Účinný
Pálí
ihned uvolní nos, rychlá aplikace, uvolňuje dutiny
Na rýmu velmi účinný
Přípravky ActiMaris mě velmi mile překvapily. Jsou účinné