Recenze Abrex Jawa 50 typ 21 Pionýr 1967 1:18

Vyvedený model motocyklu Jawa 50 Pionýr typ 21 (1967) ve žlutohnědém provedení pro všechny sběratele od 14 let. Model je vyroben z kvalitních kovových a plastových materiálů ve speciálním měřítku 1:18. Tento model dvoumístné motorky v klasické variantě vhodně zapadne do každého prostoru. Hodí se například do dětského pokoje či do kanceláře.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Model Abrex Jawa 50 typ 21 Pionýr je chválen pro detailní zpracování a schopnost vyvolat nostalgické vzpomínky. Někteří zákazníci však upozorňují na křehkost řidítek a navrhují vylepšení balení. Celkově jde o povedený model, který potěší fanoušky originálu.

• Detailní zpracování
  • Krásná vzpomínka na originál
  • Velice pěkné provedení
  • Povedený model
  • Dobré zpracování
  • Křehká řidítka
  • Špatně postavená řidítka
  • Balení by mohlo být průhledné pro lepší viditelnost modelu

dana-chaloupkova14. prosince 2023

Bude to dárek

Varianta žlutohnědý
Registrovaný uživatel12. prosince 2022

velmi dobré zpracování. Model jsem koupil z toho důvodu, že jsem jej v mládí vlastnil a dělal mi radost. Jel jsem na něm z Prahy na Štrbské Pleso a zpět s budoucí manželkou bez jakýchkoli problémů.

Auta a motocykly, se kterými nebo ve kterých jsem jezdil, si kupuji.

Varianta tmavě červený
Registrovaný uživatel16. září 2022

Velice pěkný model

Varianta žlutohnědý
Registrovaný uživatel29. srpna 2022

Model jsem si vybral z jediného důvodu. Mám svoji JAWU 50 typ 21 Pionýr ve stejném provedení v "originále z roku 1973" zaparkovanou v garáži. Koupily mě ji tehdy moji rodiče za dobré známky na vysvědčení. Dosud stále pojízdnou.

Na mém originálu mám sportovnější řídítka.

V globálu zdařilý kousek.

Varianta tmavě červený
Registrovaný uživatel25. ledna 2022

Prevedenie

Balenie. Bolo by vhodné aby Balenie Bolo vo vrchnej časti celé priehľadné. Model by viditeľný z každej strany a chránený pred prachom

Registrovaný uživatel6. ledna 2022

Model je krásny, manžel sa veľmi potešil.

Má veľmi krehké riadidlá, bohužiaľ sa mi ich podarilo hneď zlomiť :-(

Registrovaný uživatel22. září 2021

Špatně postavená řidítka

Registrovaný uživatel20. září 2021

Krásná vzpomínka!

Registrovaný uživatel5. května 2021

Parádní zpracování jako opravdova motorka nemám vůbec žádné negativní postřehy...snad jen cena....