Bude to dárek

Model Abrex Jawa 50 typ 21 Pionýr je chválen pro detailní zpracování a schopnost vyvolat nostalgické vzpomínky. Někteří zákazníci však upozorňují na křehkost řidítek a navrhují vylepšení balení. Celkově jde o povedený model, který potěší fanoušky originálu.
Bude to dárek
velmi dobré zpracování. Model jsem koupil z toho důvodu, že jsem jej v mládí vlastnil a dělal mi radost. Jel jsem na něm z Prahy na Štrbské Pleso a zpět s budoucí manželkou bez jakýchkoli problémů.
Auta a motocykly, se kterými nebo ve kterých jsem jezdil, si kupuji.
Velice pěkný model
Model jsem si vybral z jediného důvodu. Mám svoji JAWU 50 typ 21 Pionýr ve stejném provedení v "originále z roku 1973" zaparkovanou v garáži. Koupily mě ji tehdy moji rodiče za dobré známky na vysvědčení. Dosud stále pojízdnou.
Na mém originálu mám sportovnější řídítka.
V globálu zdařilý kousek.
Prevedenie
Balenie. Bolo by vhodné aby Balenie Bolo vo vrchnej časti celé priehľadné. Model by viditeľný z každej strany a chránený pred prachom
Model je krásny, manžel sa veľmi potešil.
Má veľmi krehké riadidlá, bohužiaľ sa mi ich podarilo hneď zlomiť :-(
Špatně postavená řidítka
Krásná vzpomínka!
Parádní zpracování jako opravdova motorka nemám vůbec žádné negativní postřehy...snad jen cena....