Velmi zdařilý model

Model Abrex Jawa 50 Pionýr typ 20 je chválen pro svou detailní a přesnou výrobu, která věrně odráží předlohu. Zákazníci oceňují jeho realistický vzhled a často jej kupují jako dárek. Jedinou výtkou je rozdílná výška stojanu u jednotlivých kusů, což však neovlivňuje celkovou spokojenost s produktem.
Velmi zdařilý model
Moje srdeční záležitost .Začínal jsem na tomto pionýru v . r1969 jezdit . A jěště čekám jestli bude v nabídce Škoda 1000 MB r výroby 1967 modrozelená barva zadní protáhlé okno ,úzký zadní sloupek .mřížky v zadu na zadních blatnících ,né ty kapsy . Pokud ho uvidím zakoupím si ho .
krásně zpracovaný,
Velmi dobrý model, který mám jako dárek kamarádovi. Ten má tohoto Pionýra v pojízdném stavu a tak bude mít ještě ten samý, ale model.
Viz klady. Na přiloženém obrázku ale není typ 20, ale typ 21! Koupil jsem model typu 20.
Krásný.
Vzhledem k tomu, že je to model, je to dost dobrý. Ale když jich dám víc vedle sebe, tak každý má jinak vysoký stojan.... Jinak jsem spokojen. Teda nejsem. Chybí mi Jawa Mustang a ten není v nabídce, ani Jawa 555, ani Babetta, a to žádný typ.
mam taku moto
Velice mě překvapila propracovanost každého dílu , vypadá jak má .Jsem velice spokojená a doufám , že bude i obdarovaný muž , který ho dostane pod vánočním stromečkem . Moc děkuji.
český motocykl
nostalgie
Realistický model, syn je nadsen
naprosto dokonalý
přesnost
za hodně peněz...dárek pod stromečkem
Velice krane vyvedeny model, ktery je predlohou k restaurovani.
Proste, velka spokojenost.