Kamera do auta Recenze 70mai Dash Cam Pro

Recenze 70mai Dash Cam Pro

Zažijte vyšší bezpečí na silnici a chraňte váš vůz i po jízdě. Xiaomi 70mai Dash Cam Pro není jen kamera, která zaznamená jízdu, ale i komplexní ochranný systém monitorující váš zaparkovaný automobil. Klíčové vlastnosti - rozlišení videa 2592 × 1944 pixelů - 140° pozorovací úhel - chytré funkce pro bezpečnou jízdu - mobilní aplikace - hlídá zaparkované auto Bezpečnostní kamera do auta Xiaomi…

Registrovaný uživatel27. srpna 2022

Kvalita záznamu Možnosti Velikost Cena

1) Nemožnost záznamu z hlavní kamery a zadní kamery najednou (buď jedna nebo druhá) 2)Přesto ze to má uvnitř baterii, záznam parkování jen když dokoupíte trvale připojení k autobaterii takže mě zaparkovaném auto nechrání vůbec - konkurence ano alespoň chvilku 3) pro někoho muže být chybějící čj 4) problematické umístění do některých aut (Tucson 2019)

Velice slušná kamera s kvalitním záznamem za dobrou cenu. Ale záznam možný pouze na hlavní kameru a nebo jen zadní kameru. Obě najednou nelze. Bohužel to je pro mě smutné překvapeni jelikož u konkurence jsem byl na to zvyklý a i výhoda když mě ze zadu nabourali. Dále i přes baterii nemožnost hlídání zaparkovaného auta. Jinak ve všem ostatním super. Bohužel problematické umístění do auta s větším plastovým sloupkem pro kamery dešťového senzoru, hlídání jízdního pruhu -atd. Zde je málo místa , na sklo přilepit nelze, musel jsem natvrdo na plast a trochu překáží. Kamerové zrcátka zde funguje lip. Ale to je auto od auta. Staré I30 bez problému (Západ zrcatkem).

Registrovaný uživatel15. dubna 2022

Průměrné ovládání propojení s Xaomi 9

Čeština chybí

Spokojenost s výrobkem

Registrovaný uživatel5. března 2022

Špičkový obraz i ve tmě

Delší kopírování souborů v aplikaci. Pro kopírování více souborů je rychlejší vytáhnout kartu a dát do čtečky karet a přímo do PC.

J.P. hruska13. dubna 2021

Pěkná krabička

Návod jen Čínština, Portugalština, Ruština a Angličtina. Jak se tento výrobek může prodávat bez Češtiny.

Registrovaný uživatel13. ledna 2021

Chybí čeština

Registrovaný uživatel6. ledna 2021

Jedna z nejlepších kamer co jsem provozoval. Velká výhoda nastavení z telefonu a stažení videa fotek.

Registrovaný uživatel24. září 2020

Jednoduché nastavení, kvalitni záznam, možnost vysunout z držáku, ovládání hlasem, snadné propojeni s telefonem.

Nebyly zatim žádné zjištěny.

Doporučuji koupit.