Kamera do auta Recenze 70mai Dash Cam A800S 4K + RC06

Recenze 70mai Dash Cam A800S 4K + RC06

Kamera do auta 70mai Dash Cam A800S 4K + RC06 je vybavena řadou funkcí, které zvyšují komfort a bezpečnost při jízdě. Tato kamera nabízí vysoké rozlišení videa 4K, což znamená, že zachytí každý detail na silnici. Díky tomu je možné jednoduše identifikovat objekty, značky nebo osoby na záznamu. Kamera je vybavena slotem pro paměťovou kartu typu microSD, který umožňuje ukládat záznamy.

miroslav16. června 2024

Kvalitní set kamer,snadná instalace.

Registrovaný uživatel11. února 2023

Perfekt product

All perfect

Registrovaný uživatel14. prosince 2022

Na své stáří, respektive rok vydaní celkem drahá. Každopadně se mi líbilo její provedení a proto jsem ji zvolil. Obraz pěkný, nastavení jednoduché. Jen mě překvapilo, že plastový držák kamery, který se lepí na sklo, není v ČR k dostání. Našel jsem ho jen na Ali za zhruba 500 Kč, což je šílená cena za kus plastu. Držák jsem sháněl proto, že točím dvě auta.

Drahý a nedostupný plastový držák kamery.

Registrovaný uživatel5. prosince 2022

Není v češtině, což je problém.

Registrovaný uživatel13. října 2022

Skvělá kamera za tu cenu.

Registrovaný uživatel3. října 2022

Je i se zadní kamerou, dá se používat podobně, jako parkovací, přestože to není zcela ono, ale aby bylo vidět za auto stačí.

Na naše cesty moc citlivý G-sensor. I při nastavené nejmenší citlivosti se spouští Emergency recording na každém železničním přejezdu, nebo nerovnosti silnice, která u nás není nijak výjimečná. Dále se nepočítá s auty, která nemají vypínanou zásuvku 12V s klíčkem, takže se po startu nespustí automaticky, ale je potřeba ji pustit manuálně, nebo vytáhnout/zastrčit napájecí adaptér. Pak se chytne a jede.

Za ty peníze dobré.

Tomas 08826. května 2022

Funguje ako má. Má i vlastnú aplikáciu kde sa dá video zhliadnuť a celú kameru nastaviť.

Registrovaný uživatel23. února 2022

perfektní obraz, snadná montáž

Filip Krupička25. ledna 2022

Celkem kvalitní provedení, délka kabelů dostačující. Kvalita videa i zvuku přední kamery dobrá, zadní kamera dělá záznam jak kdyby měla rozlišení 0,3MP....

-ručně nejde vypnout nahrávání....buď musíte kameru úplně vypnout, nebo počkat, až se vypne sama, ale do té doby pořád nahrává a zasekává to kartu. -KAMERA NEUMÍ ČESKY!!!!! ANI MENU, ANI POKYNY!!!! DĚS!!! -kvalita videa ze zadní kamery je hrozná -když člověk někam dojede, nechá kameru, aby se sama vypla, tak po opětovném nastartování se sama nezapne.... nepochopitelné.... -časová smyčka videí je nejdelší 3minuty... proboha proč? kdyby alespoň 10minut... -2 minuty videa ve 4K+zadní kamera má cca 500MB (což není vada, ale vlastnost)

V této cenové relaci bych očekával alespoň ovládání v češtině. Jinak asi ujde.