dobře rozpustný , skoro bez chuti
uz mam druhy balíček, jsem spokojen a kazdy den si ho dávám

4fitness Hydrolyzovaný hovězí kolagen je podle recenzí účinný při zlepšování stavu kloubů a pohyblivosti, má neutrální chuť a vůni a dobře se rozpouští. Někteří uživatelé zmiňují pozitivní vliv na nehty a vlasy. Ojediněle se objevuje jemný kožený zápach nebo lehká pachuť, ale většina uživatelů je s produktem spokojena.
dobře rozpustný , skoro bez chuti
uz mam druhy balíček, jsem spokojen a kazdy den si ho dávám
Nebolí klouby, rychlejší růst vlasů a nehtů
Bez pachuti ,dobrá rozpustnost
Dobře rozpustitelný
Drahý
Výrobek zcela splňuje mé očekávání.
dávám si to ráno do smoothie nebo večer do mléka a necítím žádné narušení chuti ..
Bral jsem pro kamose, ma artrozu. Funguje skvele.
Dobře se rozpouští
dobře rozpustný
Poměr cena vykon
Lehka pachuť, ale nic hrozneho
Užívám druhé balení,zatím OK
Zatím nevyzkoušeno
Dobrá cena
Zdá se že problém s kolenem se zmirnilz
Nyní beru krátce nelze posoudit...ale z předchozích užívání jsem byla spokojená zhruba po měsíci žádná bolest kloubů plus pozitivní vliv na vlasy a nehty.
Za mě bych produkt doporučila....
Samozřejmě je důležité ho brát s vitamínem C pro lepší absorbcí.
Bez chuti
Jemny kozeny zapach
Oproti předchozí dávce objednané před rokem se lépe rozpouští.
na radu AI jsem koupil pro zlepšení hojení zlomeniny obratle (kromě vápníku apod. se prý hodí i zvýšené dávky kolagenu, který se podílí na houževnatosti srůstu) - jak bude fungovat uvidím při kontrole za cca týden
Je nejlepší na trhu
dobře rozpustný ve vodě, chuťově vyhovující, účinek zatím nevidím, jelikož kolagen užívám krátce
Chut neutral
Dobra rozpustnost
Cena
Zatím je příliš brzo na hodnocení účinnosti, ale s chutí apod. jsem spokojená.