Autorádio Recenze 1DIN autorádio s výsuvným 7" LCD 80823DB

Recenze 1DIN autorádio s výsuvným 7" LCD 80823DB

Autorádio s označením 1DIN 80823DB je vybaveno výsuvným 7" LCD displejem. Tento displej je dotykový, což značně usnadňuje ovládání autorádia. Navíc je motoricky ovládané, což znamená, že se po vypnutí autorádia automaticky zasune zpět do přístroje. Podsvícení displeje je volitelné, což umožňuje uživateli přizpůsobit vzhled autorádia podle svých preferencí.

machacek.jaromir17. října 2024

Motorický displej nastavitelný ve třech polohách, kvalitní zvuk i zesilovač, možnost připojení zadní kamery. Navigaci jsem nechtěl protože bývá pomalá a musí se aktualizovat Dostatečná je navigace z mobilu která jde zobrazit na displeji rádia. Hlavní přednosti tohoto rádia je možnost sklápět displej, který potom není ovlivněn slunečním svitem. Ideální pro vw transportér..

Zatím jsem žádné nenašel.

Celkově jsem spokojen a rádio splnilo mé požadavky., doporučuji.

h.milcek26. února 2024

Dal bych 5 hvězd ale jedna maličkost mě zklamala, při pokusu o propojení obrazovky s obrazovkou telefonu, vyžaduje rádio stažení neověřené aplikace odkud si z Amazonu. Jinak perfektní.

fpechoc8. února 2024

rádio umí kde co, docela dobré a přehledné ovládání

po měsíci rádio utichlo, vše se nechalo ovládat ,ale žádný zvuk a nešli hodiny. po odpojení od napájení se rádio vzpamatovalo na 14dní a pak to samé. Rádio je již týden v servisu , tak uvidím co bude. citlivost rádia ,jak na FM tak i DAB+ lehký průměr.

uvidím co servis, ale znova bych si rádio nekoupil(a to jsem ho nekoupil za velké peníze ,jak ho někteří prodejci prodávají)

Registrovaný uživatel13. listopadu 2023

Super poměr cena/výkon Silné handsfree i bez externího mikrofonu Velmi výkonný zesilovač

Trochu hůře nastavitelný EQ( nedá se posouvat zvuk dopředu a dozadu) Anténa DAB funguje ale někdy nepřijímá signál

Radio za tu cenu je fajn, má svoje nedostatky ale ty kompenzuje jeho vzhled a množství funkcí. Důležitá je věc je že je rádio o projti klasické 1din tatrance delší o cca 3cm. Takže důležité s tím počítat!!