Logo obchodu CCC

CCC

40 hodnocení

28 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Pumrjosefpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Musím upozornit na podvodné jednání eshopu firmy CCC. Žena si zde objednala dvoje stejné boty ve dvou velikostech, aby si doma vyzkoušela správnou velikost a pak jsme bláhově doufali, že jeden pár nenošených bot v nevyhovující velikosti budeme moci vrátit. Dle instrukcí spolecnosti CCC byly boty zaslaný přes PPL a o přijetí zásilky do přepravy máme SMS i s číslem zásilky. Následně se Nám ozvalo CCC, že jim přišla jiná obuv, což jsme vyloučili a po dvou měsících dohadů Nám přišel e-mail, že reklamace byla zamítnuta, peníze nebudou vráceny. Žádnou reklamaci jsme nepodávali a vraceli jsme zboží ve 14 denní lhůtě v souladu ustanovení občanského zákoníku. Společnost CCC má zřejmě potřebu se obohatit na Svých zákaznících. Věc dále poustoupíme kontrolním a správním orgánům.

Dudas Uerpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Rychlost dodání

od expedice po prodejnu v Plzni Olympia jedno velké zklamání! Boty dorazily poškozené, arogantní prodavačka mi jen sdělila, ať si objednám znovu. Žádná omluva, podobné jednání i na e-shopu. Nakonec mi dali kupón na slevu, ale jen na neslevněné zboží:-).

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Design bot

Velice nekvalitní boty,koupeny dvoje farmařky, u prvních se po dvou měsících objevily praskliny na kožence v místě ohybu nohy,poté se odlepila podrážka od boty...přikládal jsem to levné ceně a po roce si šel koupit nové,kožené a dražší (okolo 2 tis.kc údajně slevněné z 2 500 Kč).Byla to největší chyba. Asi po 3 měsících při dešti mokro v botách ...po bližším prozkoumání obě podrážky v místě ohybu popraskané,do noh vás tlačí plastve z podrážky, klenba rozpadlá...boty tak leda na okrasu,nebo pokud vážíte 40 kg. Už nikdy !!

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

kvalitu a vzhled bot, komunikace s centrálou

Zakoupila jsem si online zimní boty, byly malé, šla jsem je na prodejnu v Příbrami vrátit. Prodavačka byla velice neochotná, jednání příšerné, boty nepřijala, že prý se v nich chodilo atd. což vůbec nebyla pravda a odmítla mi vrátit peníze. V dnešní době jsem hrubě nespokojena s takovým jednáním.

Ni.tta před rokem
Doporučuji obchod, ale...

Komunikace s e-shopem katastrofa, když už někdo odpoví, tak po několika dnech a to ještě ani nepochopí, co po nich chcete. Bez nějaké informace vám zruší objednávku, ale nejsou schopni s vámi dořešit platbu. U vrácení zboží to samé.

Eva Hudečkovapřed rokem
Nedoporučuji obchod

Prodejna Prostějov Arkáda. Ochota personálu v pohode, zato paní vedouci velmi nepříjemná, neochotna a arogantní osoba. Vracení zboží bez udání důvodu naprosto nemožné( boty koupené den před). Výměna nepoužiteho zboží za větší velikost, jaká to troufalost. No už nikdy více … A kdyby náhodou, tak se určitě vyhnu teto prodejne.

55 Strabapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Reklamovala jsem obuv, rozpáraly se švy. Po měsíci mi přišlo, že je obuv opravena, mám si ji vyzvednout.Boty opravené nebyly, nikdo na ně ani nesáhl, rozpadlá bota se šklebila dál. Prodavačka koukala do krabice, nevěřila svým očím a vrátila mi peníze. Sem teda už nikdy.

CCCZobrazit reakci obchodu CCC
Hoter 2před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Neochotný personál. OC Eden.

CCCZobrazit reakci obchodu CCC
p.valeckovapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Vzhled obuvi...asi jediné

Hrozná kvalita bot,reklamační řízení katastrofa a personál arogantní..nikdy více.Reklamovala jsem kdysi 4 páry letních bot ,rozpadly se všechny...reklamaci uznali,ale místo peněz s výsměchem vrátili 4 nekumulativní poukázky..tedy..měla jsem si opět koupit další 4 páry letních bot na konci léta...vedoucí nepříjemná jak kudla v zádech..Až po měsíci,když jsem si skutečně nic nevybrala,vrátili za každou poukázku peníze...hrůza..obchod beru obloukem.a boty mají tvrdé jako šutr...od té doby si připlácím za Rieker a jsem spokojená.

Pavlína Valečkovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Papírové rozpadající se boty:-)

Tomuto obchodu jsem dávala další a další šance dlouho, boty jsou totiž hezké, ale nenechte se napálit, boty se vám rozpadnou někde ve městě, domů přijdete naboso, reklamaci vám neuznají a můžete boty hodit do koše. Stalo se mi to vícekrát a naposledy po další neuznané reklamaci rozpadlých bot tam už opravdu nevkročím a všechny tímto chci varovat.

Zuzka Ipřed 2 lety
Doporučuji obchod

Pěkné elegantní boty . Výprodeje super . Nedá se odolat když tam přijdu.

Hodně mi vadí když sotva co přijdu se na mě někdo vrhne jestli nechci s něčím poradit. Zvláště když je je to nějaký mladý kluk zřejmě na brigádě a to opakovaně i když si vybírám sama a zkouším si je. Opravdu celá žhavá si nechám radit od chlapa ohledně bot, který evidentně o tom nemůže ani nic vědět. Nehledě na to že to je dost nepříjemný když u toho ženská nemá soukromí a je pozorována několika prodavačů. Já chápu že za to nemůžou protože musí, ale bylo by dobrý aby taky vedení obchodu používalo mozek a neučit papouškovat prodavače takový odrazující přístup. Kdybych ty boty tak moc nechtěla, tak bych utekla.

CCCZobrazit reakci obchodu CCC
45 Majapřed 2 lety
Doporučuji obchod

Dobrý večer, jsem příjemně spokojená s obsluhou, vyjdou vám vstříc, snaží se pomocí, stále se usmívají a hlavně, jsou pozitivní. Děkuji za dnešní nákup, protože u vás se cítím jako zákazník. Ráda k Vám budeme chodit na dále nakupovat. Jste milé a hodné. Děkuji Marie

CCCZobrazit reakci obchodu CCC
Wifi-Taxi před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic vůbec nic

Všechno

CCCZobrazit reakci obchodu CCC
Oškubaný zákazníkpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Teď už nic

Květen- nákup dvou párů stejných bot značky Adidas v hodnotě cca 3000 Kč. Zhruba po 4 měsících se boty rozpadly./Nošené úplně, málo nošené se rozlepily /. Reklamace neuznána.

CCCZobrazit reakci obchodu CCC
Michalpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Poměrně široká nabídka za rozumné ceny.

Po asi deseti letech nakupování v tomto obchodě jsem donucen vyřadit tento obchod z mého nákupního seznamu z důvodu neuznané reklamace odlepené podrážky na části jedné boty. Prý poškození používáním!!! Cože - jen na jedné botě? Druhá bota naprosto v pořádku. To jsem asi místo chození skákal po jedné noze ne? Boty byli používány pouze 4 měsíce a pouze po městě!!! Na hory mám speciálky za 5000. Na reklamačním listu napsáno, že stejně se počítá s tím, že boty vydrží pouze jednu sezónu. Tak fajn - u CCC Karviná tedy nákupy nikdy více. Když si spočítáte, že jsem tam nechal v průměru cca 3000 ročně, tak to je rozhodně bude bolet více než mě. Včetně toho, že tuto jejich "skvělou" reklamační politiku samozřejmě předám všem svým známým, aby si u nich nákup rozmysleli.

CCCZobrazit reakci obchodu CCC
milos forejtarpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Velice neseriózní jednání. V době pandemie jsem byl telefonicky ubezpečen, že boty, které jsem si objednal přes e-shop budu moci vrátit po otevření obchodu. Objednal jsem si tedy troje kvůli výběru vhodné velikosti. Po otevření obchodu hned druhy den jsem šel dvoje vrátit. Stroze mi však bylo oznámeno, že jsem nestihl dobu na vrácení bot a mám tedy smůlu. Cítím se podveden a obchod po vlastních zkušenostech nedoporučuji.

CCCZobrazit reakci obchodu CCC
Luciepřed 7 měsíci
Doporučuji obchod
Blanka Beranpřed 2 lety
Doporučuji obchod
CCCZobrazit reakci obchodu CCC
Veronika Virostkovapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod
CCCZobrazit reakci obchodu CCC
Katycervinkovapřed 2 lety
Doporučuji obchod
CCCZobrazit reakci obchodu CCC

Doprava

Česká poštaPPLZásilkovna (na adresu)

Výdejní místa

Zásilkovna

Kontaktní údaje

Kategorie