Logo obchodu Hop-sport.cz

Hop-sport.cz

509 hodnocení

94 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

792honzapřed 2 měsíci
Doporučuji obchod

Férový prodejce objednávka pod číslem 700554

Žádné

Milan Svojšepřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nechci psát.

Značně jsem nespokojen s nákupem Posilovací sady Premium 99kg s lavicí HS-1080. Produkt obsahuje lavici na bench, osu a závaží o celkové hmotnosti 90kg (rozložení 4x10, 8x5, 4x2.5). Bohužel jsem se podle nadpisu domníval, že budu moci na osu naložit maximálně 90kg a cvičit s celkovou zátěží 99kg. To však není možné, protože na osu lze naložit maximálně pouze 70kg. Snažil jsem se dohodnout s prodejcem, že jim pošlu zpět část závaží (6x5kg a 2x2,5kg) výměnou za 4x10kg. Tím bych dosáhl celkové zátěže 90kg na ose. Bohužel paní mě odmítla s tím, že tato výměna není možná.

Kvalitní Diskutérpřed 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

Žádné

Nemají servis ani na drahé vybavení Pokud by se něco rozbilo, jen mlhavé přísliby ála vyměň si to sám Komunikace mimořádně obtížná a pomalá, buď nerozumí nebo dělá, že nerozumí Lžou ohledně dodání zboží, ohledně dopravy, všeho Nekompetentní Nikdy více s nimi

Marketa Kotyzova 123před 4 měsíci
Nedoporučuji obchod

Rychlé dodání zboží

Zjevné poškození obalu balíku (těžko hodnotit zda k poškození došlo již pri balení, nebo samotné přepravě) Nicméně po rozbalení zásilky bylo zjevné poškození i samotných dvou ručních čínek. Zbytek zásilky byl uvnitř nepochopitelně mokrý a špinavý neidentifikovatelnou hnědou, lehce zapáchající tekutinou. Zboží za bezmála tři tisíce korun, bych si představovala zabalené profesionálněji.

Jakub Krejčípřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nízká cena Rychlá doprava

Neuznání reklamace v záruce. Nabízení náhradního dílu ke zboží které nemůžete dál použít, protože nevíte co od něj očekávat, je tudíž nebezpečné. https://hop-sport.cz/posilovaci-lavice/univerzalni-kladka-hs-1003lt.html?gclid=CjwKCAjwvdajBhBEEiwAeMh1UxnCa9vS66MrSI6GIGPNjIPoThf445fqEHuB5kiYm_cNeSpfyRPkkhoCAEEQAvD_BwE TATO KLADKA PŘI ZATÍŽENÍ UDÁVANÝCH 60KG VÁM OHNE PROFIL LAVICE, KAM SE ZASOUVÁ A MŮŽE VÁM ZPŮSOBIT VÁŽNÝ ÚRAZ. (Nikdy jsem na kladku více jak 60kg nenaložil) Zkrátka se ohne jak zvadlý tulipán a když nestihnete uskočit, dostanete rovnou do hlavy. E-shop spoléhá na to, že nemůžete dokázat že jste kladku nepřetížili a pošle vám maximálně náhradní díl na výměnu. PROBLÉM JE VŠAK V TOM, ŽE NEVÍTE, ZDA SE TO NESTANE ZNOVA. lavice: https://hop-sport.cz/posilovaci-lavice/treninkova-lavice-hs-1075-pro.html V případě zájmu, mne kontaktujte na jakub-krejci@post.cz, zašlu fotky poškození lavice i komunikace s obchodem. Nejsem hater ani konkurence obchodu ale skutečný zákazník co narazil. Byl bych rád, kdyby se už nikomu nic podobného nestalo.

karolina pozlerovapřed rokem
Doporučuji obchod

Skvela komunikace Zbozi prislo neuplne,okamzite reagovali a vse doposlali.Naprosta spokojenost!!!

hana zpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Tento e-shop mohu jen doporučit - rychlé a ochotné jednání! Po doručení zboži se ukázal jeden díl poškozený (pravděpodobně k tomu došlo při přepravě), z jejich strany byla okamžitá pozitivní reakce, kdy v krátké době byl mi doručen díl nový. Následně jsem se rozhodla v limitu 14 dní zakoupené zboží vrátit a využít z nabídky jejich e-shopu produkt, který mi bude lépe vyhovovat. I zde komunikace naprosto ukázková, a to jak telefonická, tak i písemná. Vyšli mi vstříc a ještě poradili, jen tak dál !

vasek haberlepřed 2 lety
Doporučuji obchod

Opravdu rychlost dodání,kvalitní výrobky za dobrou cenu.koupil jsem lavici na bench,a i při naložení 110kg pevně drží.tak jsem musel dokoupit i stojan na činky,když to mají tak kvalitní za tu cenu..určitě jsem zde nenakoupil naposled.6 hvězdiček.

Nic

.. ..před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Objednana vibracni plosina sice dorazila do 2 dnu od objednani. Avsak displej plosiny nezobrazoval vsechny znaky, snazil jsem se ihned reklamovat. Bohuzel nebylo mozne vyplnit reklamacni formular, komunikace s eshopem velice spatna a pomala (pomalu nemozne se dovolat na telefon). Nakonec jsme se s pani na reklamacnim domluvili na oprave. Po 3 tydnech dorazila "opravena" plosina, bohuzel zavada na displeji opravena nebyla. Znovu jsem reklamoval, napotreti uz prisla plosila v poradku (mela byt nahrazena novym kusem). Reklamovanou plosinu si odvezli,cca po 14 dnech jsem urgoval zaslani nove plosiny. Nasledne byla dorucena nova plosina cca do 2dnu.Objednavka uskutecnena 1.1.2022 , funkcni plosina dorucena po 23.2.2022.

Nikolgrypřed 2 lety
Doporučuji obchod

Rychlost, kvalita produktu, zabaleni zbozi, komunikace. V pripade nejakych nedokonalosti doslo ihned k naprave a snaze vyresit potrebne. Takze za mě doporucuji. Objednala jsem bezecky pas Ultima Pro a jsem moc spokojena.

ondra galikpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

nic

vše, hlavně jednani firmy hop-sport.cz,na reklamaci vůbec nereaguji,poslal jsem cca.10 emailu včetně fotografií o poškození virivky co jsem tam zakoupil v srpnu 2021.telefony neberou reklamační protokol nejde odeslat..virivka nefunkční lezi uz 5 mesicu na terase,nikdo se mi neozval zbývá se snad obrátit na ČOI??nikdy uz zde nenakoupim,a nikomu to nedoporučuji

Ověřený zákazníkpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Kvalita produktu

Ověřený zákazníkpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Cenu, kvalitu, rychlost

Ověřený zákazníkpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Baleni

Šrouby

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Rychlost a presnost informaci

Ověřený zákazníkpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Vše je dokonalé

Nic

Ověřený zákazníkpřed 3 lety
Doporučuji obchod, ale...

rychlost dodání

guma se po dvou dnech začala párat v jednom švu

Ověřený zákazníkpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Rychlost dodání, kvalita, cena.

Ověřený zákazníkpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Rychlost

Výrobek nestojí roune nutné vypodlozeni

Ověřený zákazníkpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Rychlost

Doprava

DPD CZDHL

Kontaktní údaje

Kategorie