Logo obchodu Divio.cz

Divio.cz

50 hodnocení

22 % spokojených zákazníků

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Milan Bitvarpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nedoporučuji tento obchod. Nabízí zboží které není schopen doručit!

Ramikovakristynapřed 2 lety
Doporučuji obchod

Objednala jsem dceři postel Ledové království a spokojenost dodání bylo psáno 7-21 dní a dorazila za 14 dní bez poškození! Splnila naše očekávání opravdu krásná rychle složená a bytelná. Dcera je moc spokojená.

Nic

Barcaa37před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Vše. Totalni katastrofa ohledně jednání. At ty kur. y zkrachuji

RadkaB.před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Vrácené zboží si neobtěžovali ani vyzvednout. Vrátilo se nám zpět. Zbytečně vyhozené peníze za poštovné. Neprofesionální jednání . Tento obchod vůbec nedoporučujeme.

milipřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Naprosto všechno,nekonečná komunikace o nedodání..... nekonečně o vrácení peněz

Elispřed 2 lety
Doporučuji obchod

já tedy za mě mám jen ty dobré zkušenosti,nevím kde se nabraly v ostatních ty negativa,dokonce mám dobrou zkušenost i stím,že jsem měla objednané 2ks jednoho zboží,přišel jen jeden ks aniž bych musela eshop informovat v zápětí mi byl poslán kurýrem i ten zbývajicí ks co se týče materiálu jsem velice spokojená a i v budoucnu budu na tomto eshopu nakupovat za mě mohu obchod doporučit.

nic.

Jitunka Mynářovápřed 2 lety
Doporučuji obchod

Objednala jsem pelíšky pro pejska, zaplatila předem a pak jsem si četla recenze, myslela jsem, že se vyvrátím. Naštěstí jsem zbozi obdržela za 2 dny po napsání informačního e-mailu co je s mojí objednávkou

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

absolutně nic

-Přišel župan z hrozného materiálu, měl být teplý huňatý, tak byl tenký, jako když máte deku asi tak 10 let , takže byl i průsvitný a šedé barvy, s fialovou to nemělo nic společného. -Při navrácení zboží velice neseriózní přístup. Při vyplňování jejich rek. formuláře není uvedené ,kde máte vyplnit číslo svého účtu a komunikace nulová:( Pokud se do konce týdne neozvou, nahlásím na ČOI a zveřejním v médiích. Nevím jak vybavení koberce atd, ale oblečení rozhodně nedoporučuji.Stejně to je z Aliexpresu a těmto aplikacím podobné.

Hutrovaalenapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Pochválit nemohu nic

Obchod nekomunikuje, dodací lhůta uvedena špatně, objednala jsem 14. 12. dnes je 21. 12. nikdo se neozval, po zavolání mi sdělili, že zboží dorazí po vánocích.

Martin Štěpánekpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Zatím nic

Obchod nekomunikuje, nelze se dovolat, naštěstí jsem neplatil předem. Je mi líto lidí co zaplatili předem a své zboží nemají, ať to vše brzy vyridite držím palce, já jsem objednávku zrušil ale opět nikdo neodepsal takže pokud přijde tak nevyzvednu

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Penize poslany a zboží neprislo. Komunikace nulova, nejde se dovolat. Prosim vsechny tady, aby mi napsali na lenkarauchova@seznam.cz a podame na ne trestni oznámení. Preci jim penize nenechame. Mam dost podvodniku!

Hana Vavruškovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Bohužel nic

Objednala jsem dětské hnízdečko. Po prvním vyprání pustilo barvu. Jakési individuum na zákaznické lince mě nařklo nejen ze špatného postupu při praní, ale při poznámce na polské výrobky ještě z rasismu. Prý jsem u nich nakupovala naposledy, což se nemusí obávat. Rozhodně nedporučuji tento obchod- otřesné a neprofesionální jednání a nekvalitní zboží.

Jan Zateckapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

nic

zaplatil jsem před 27 dny ,trička nemám a žádná odezva... tak to bylo naposledy....

JarkaBpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Naprostá spokojenost s přístupem obchodu, nakupovala jsem už 2x koberec - hezký výrobek, rychlé dodání, výborná komunikace. Jeden koberec byl kazový, obchod okamžitě zařídil vyzvednutí koberce, stížnost byla rychle vyřízená a dodán nový koberec. Vše proběhlo překvapivě rychle a snadno!

nic

Luciepřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Objednala jsem si zboží před více než dvěma týdny, zaplatila a dodnes nic nepřišlo.

Td 777před 3 lety
Doporučuji obchod

Zboží je kvalitní a komunikace s obchodem bez problémů. Super ceny a velký výběr.

l.hrebikovapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Vybrala jsem si zboží druhý den přišel email, že není na skladě. Vybrala jsem podobný výrobek a opět zpráva že není na skladě!!?? Jednání je nekonečné. Takovéto jednání jsem od žádného eshopu ještě nezažila. Nakonec jsem objednala jinde a za polovinu ceny. Už nikdy nic neobjednám. Jsem opravdu zklamaná.

H Pridalpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

nic

vše

Martina Henkajpřed 3 lety
Doporučuji obchod

rychlost a komunikace, zboží je krásné a vypadá,že i kvalitní

jedině nepravdivé recenze předešlých zákazníků

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Komunikace na telefonu při reklamaci.

Kvalita naprosto příšerná - polský výrobek. Do teď nemám fakturu, o návod jsme si museli dvakrát zažádat a to nemluvím o tom, že ty návody jsou vytvořené naprosto příšerně, některé části či postupy vůbec neodpovídají. Popisky na webu u výrobků ve většině případů také neodpovídají.

Platba

Bankovní převodDobírka

Doprava

PPL

Kontaktní údaje